missroszi
Fanka BB :)
A u mnie dziś wyniki równe 70 dni do porodu![]()
Dzisiaj aplikacja pokazuje 99 dni do porodu czyli już mamy dwucyfróweczke [emoji16][emoji16]
U mnie 62 dni
Ustawilam termin z usg 24.04 Om mam 28.04
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A u mnie dziś wyniki równe 70 dni do porodu![]()
Dzisiaj aplikacja pokazuje 99 dni do porodu czyli już mamy dwucyfróweczke [emoji16][emoji16]
Inhalator! Moje odkrycie roku 2019. Inhalacja z soli fizjologicznej działa cuda. A laktator dodatkowo warto miec przy dziecku. Zobacz jeszcze tą stronkę co wrzucułam, dużo leków nie jest szkodliwychNo u mnie właśnie tez coś zaczyna brać, kaszel mokry, ale tak aż spod mostka. Nie dość, że bezsenność to kaszel. Ale do lekarza pójdę dopiero w poniedziałek.
Są antybiotyki bezpieczne w ciąży tak jak i niektóre leki, tylko najważniejsze hy brać je po konsultacji z lekarzem, a nie samemu [emoji6]
A tak zapytam, macie jakieś domowe lub ziołowe sposoby na mokry kaszel? Takie dozwolone nam brzuchatym?
Właśnie na pocieszenie otrzymałam zdj z sesji. Wrzucę wam maly urywek, może akurat któraś z was się wahala, a teraz się skusi. Niesamowita pamiątka.Zobacz załącznik 1083425
Ja tez jutro 28 tc zaczynam.Ja jutro 28 tc zaczynam i 92 dni do porodu![]()
Bo to u niej robilam, dziękujęNie uwierzysz ale widzialam Cię na instagramie kasifotografpiekne zdjecia[emoji7]