Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapomniałam napisać![]()
Waga mojej gwiazdy to 2900 [emoji16][emoji7]
36Który tydzień? Piękna waga [emoji7][emoji7] już taka bardzo "bezpieczna"![]()
Super! Czyli Dzidzia powinna być juz 'stabilna'.Zapomniałam napisać![]()
Waga mojej gwiazdy to 2900![]()
Oj ja też ma wk....wa ostatnio z tym że ja już od lutego w domu a teraz w dodatku z nadającym cały dzień synem , taki typ, niedługo skończy z taśmą samoprzylepną na ustach chybaSuper! Czyli Dzidzia powinna być juz 'stabilna'.
Dziewczyny... taka jakaś rozdrażniona ostatnio chodzę... Czasami musze się dobrze hamować bo mam wrażenie, że każdemu bym na coś zwróciła uwagę... Myślę, że domownicy zaczynają mieć mnie dość![]()
A mój wozek jeszcze gdzieś w sklepieOj ja też ma wk....wa ostatnio z tym że ja już od lutego w domu a teraz w dodatku z nadającym cały dzień synem , taki typ, niedługo skończy z taśmą samoprzylepną na ustach chyba![]()
Ja dzisiaj dostałam paczkę z olx z gondolą do wozka, jestem bardzo zadowolona , i tak mam wózek głęboki za 137 zł Zobacz załącznik 1096936Zobacz załącznik 1096937
.
Fajny sprzęciorOj ja też ma wk....wa ostatnio z tym że ja już od lutego w domu a teraz w dodatku z nadającym cały dzień synem , taki typ, niedługo skończy z taśmą samoprzylepną na ustach chyba![]()
Ja dzisiaj dostałam paczkę z olx z gondolą do wozka, jestem bardzo zadowolona , i tak mam wózek głęboki za 137 zł Zobacz załącznik 1096936Zobacz załącznik 1096937
.
Fajny sprzęcior
Kochana ja od października w domu... w tym pierwsze dwa miesiące przeleżakowane ze względu na krwiaka w macicy... i tez mam rozgadane i pełne energii dziecko w domupomocyyyy
Lilka... dokładnie... ja przy pierwszym dziecku 2 miesiące przed miałam już wszystko ogarniete.... a teraz... niby ogarniam ale mam czas![]()
To ja już nie narzekam , niech się tylko pogoda poprawi to przynajmniej na balkonie się posiedzi i słońca trochę złapieJa leżę w domu od listopada i wreszcie mam poczucie, że jest sprawiedliwienie tylko ja mam zakaz spacerów i wychodzenia
a tak serio to mam nadzieje, że to dziadostwo szybko minie, chociaż aby już w czerwcu i lipcu było lepiej![]()