Lilka455
Fanka BB :)
Ja też nie dostałam plynu tylko susz, będę zapazacJa tez stosowałam tantum rosa po poprzednich porodach i naturalny płyn z wyciągiem z kory dębu, ale teraz cos nie moge go nigdzie znaleźć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też nie dostałam plynu tylko susz, będę zapazacJa tez stosowałam tantum rosa po poprzednich porodach i naturalny płyn z wyciągiem z kory dębu, ale teraz cos nie moge go nigdzie znaleźć.
Moja mała dziś zaczęła szaleć o 5 rano. Szok. Jak stado galopujących koni.... Mam nadzieję, ze wszystko ok. Dziś mam telefon od gina to się dowiem o co chodziOd położnej, a kiedyś wcześniej od lekarza, usłyszałam, że do okolic intymnych, w każdej sytuacji, najlepsze jest zwykle mydło w kostce (np. Biały jeleń). Powinno być najlepiej jak najmniej aromatyzowane.Używam od 4 lat i zamierzam też w połogu
odstawiłam wszystkie żele - do mycia do higieny intymnej i widzę poprawę i skóry i "tam". Ja od dziecka walczę z różnymi przypadłościami skóry, potem przy niedoczynności jeszcze doszła patologiczna suchość i właśnie zwykle mydło bardzo mi pomogło (plus oczywiście balsamy po kąpieli).
Co za noc... O 3 moje dziecię stwierdziło, że to będzie świetny czas na zmianę pozycji. Kręcił się koło godzinypróbowałam zmieniać pozycje (na boku, na plecach), ale nie robiło to na nim żadnego wrażenia (gdzie normalnie się w miarę uspokaja).
Chyba zaraz wstanę i sobie lekką kawę zrobię bo czuję się nie do życia.
Ja używam płynu do higieny intymnej Lactacyd o niskim pH. Bardzo mi pomaga i nie podrażnia. Szare mydło super do reszty ciała, ale w tych okolicach się nie sprawdziło
Mój czorcik też ma często czkawkę ❤ Jemu nie przeszkadza, ale mnie owszem, zwłaszcza, że ma główkę na dole i mnie puka w pochwie
Byłam dzisiaj na badaniach. Mierzenie temperatury, wywiad, dezynfekcja rąk, maseczka, ankieta, szatnia. Trochę to trwało, ale wreszcie mają jakieś zabezpieczenie, bo 16 go nic nie było poza przeniesieniem rejestracji. Póki co wizyta w poniedziałek aktualnaZobaczymy w poniedziałek
![]()
Ja mam że 3, 4 zestawy na 56, resztę już kupowałem na 62 chociaż te rozmiary takie są różne że spokojnie 56 i 62 to taki sam rozmiar.podpowiedzcie proszę jaki rozmiar ubranek kupowałyście dla dziecka?
Ja zamawiam przez internet i w koszyku mam same 56
i sama nie wiem