Charlotte21
Fanka BB :)
Jesteście przygotowani ! Ja w kawalerce nie potrezbuje dodatlowego lozeczkaZobacz załącznik 1106619
A to łóżeczko turystyczne, które stoi sobie na dole na popołudniowe drzemki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteście przygotowani ! Ja w kawalerce nie potrezbuje dodatlowego lozeczkaZobacz załącznik 1106619
A to łóżeczko turystyczne, które stoi sobie na dole na popołudniowe drzemki.
Czy któraś z Was ma w tym miesiącu przyznany zasiłek chorobowy na ZUS PUE? Mimo że w minionych miesiącach data przyznania była ok. 7-9 dzień miesiąca, jest dziś 15 a tam nie ma nic![]()
Tez taka miałam. Juz pół ciąży biorę żelazoWitajcie!
U nas dziś 35+4. Jak Wasza hemoglobina? Dziś odebrałam badania, wizyta za tydzień, a hemoglobina na poziomie 10.1 (norma to 12).
Panikować?
Jesteście przygotowani ! Ja w kawalerce nie potrezbuje dodatlowego lozeczka [emoji23]![]()
Cudny
U mnie dziś 34+5 i hemoglobina 11,4 (norma 11-16). Ale ja z anemią walczyłam od czasów jeszcze przed ciążą. Biorę Tardyferon Fol. Nie panikuj, bierz kwas foliowy póki co i możesz jeść np. Buraczki, barszczyk, szpinak.Witajcie!
U nas dziś 35+4. Jak Wasza hemoglobina? Dziś odebrałam badania, wizyta za tydzień, a hemoglobina na poziomie 10.1 (norma to 12).
Panikować?
My w kawalerce to chyba stopy nie będziemy mieli gdzie postawicJesteście przygotowani ! Ja w kawalerce nie potrezbuje dodatlowego lozeczka![]()
Pochwalę się wózkiem [emoji2960]
Witajcie!
Panikować?