reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Pobudka o 5 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Przeglądam sobie strony z poradami (dzisiaj na odstrzał poszedł temat "jak pomóc dziecku z kolką") i zobaczcie co znalazłam w komentarzach 🙈
Screenshot_20200423_060246.jpg
Padłam jak przeczytałam 🤣🤣🤣🤣

Pobudka o 5 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Przeglądam sobie strony z poradami (dzisiaj na odstrzał poszedł temat "jak pomóc dziecku z kolką") i zobaczcie co znalazłam w komentarzach [emoji85]
Zobacz załącznik 1109934
Padłam jak przeczytałam 🤣🤣🤣🤣

Powiem Wam, nie mam pomysłu jak to skomentować i ze... chyba się jeszcze zdrzemnę [emoji23]

Dziewczyny tak Was czytam i się wystraszyłam 🥺 u mnie w niedzielę będzie 38 tydz więc mam nadzieję że powoli coś się będzie działo . 29 idę do lekarza zobaczymy co będzie mówił 🙂 czekam na obchód dziś chcę usłyszeć że jest wszystko ok i jutro mogę stąd wyjść 🙏 po pierwsze nie śpię tu praktycznie pi drugie komfort psychiczny ...

Dziewczyny tak Was czytam i się wystraszyłam 🥺 u mnie w niedzielę będzie 38 tydz więc mam nadzieję że powoli coś się będzie działo . 29 idę do lekarza zobaczymy co będzie mówił 🙂 czekam na obchód dziś chcę usłyszeć że jest wszystko ok i jutro mogę stąd wyjść 🙏 po pierwsze nie śpię tu praktycznie pi drugie komfort psychiczny ...

Wiem jak to jest z utęsknieniem czekać na doskonałe wiadomości i wyjście.
Trzymamy kciuki! 👍🏻
Jeśli masz problem ze snem to może poprosisz pielęgniarki o coś na sen?

Wiem jak to jest z utęsknieniem czekać na doskonałe wiadomości i wyjście.
Trzymamy kciuki! 👍🏻
Jeśli masz problem ze snem to może poprosisz pielęgniarki o coś na sen?
Nie chcę się faszerować lekami po prostu co u siebie to u siebie a tu łóżko skrzypi co trochę pielęgniarki mierzą tętno płodu więc człowiek się wybudza ...ale do jutra wytrzymam więc czekam na obchód 😁😅

U nas tez nerwy nie z tej ziemii. Szpitalbw ktorym mialam miec cc zamkniety z powodu wykrycia corony i musze szukac innego....bez mojego lekarza.
Czy mozecie polecic dobry szpital z podkarpacia??
Mam tak samo tam gdzie miałam rodzić oddział ginekologiczno położniczy zamknięty i jeśli sytuacja się nie zmieni będę rodziła w rodzinnym mieście

reklama
U mnie jutro 37+0 a właściwie to już zaraz dziś 😁 akurat pół godzinki.

Niewygodnie już spać 🙄 jak tu zasnąć. Jeszcze 3 tyg 🤰
Według OM to też już jestem za tym bezpiecznym okresem :) ale pierwsze usg termin pokazywały na 16.05, a prenatalne i połówkowe na 15.05 😊 i bądź tu mądry..

Syna karmiłam po piersi butelkami Medeli i Avent, a teraz dokupiłam zamiast aventu Mimijumi - śmieszne są 😁

Do góry