Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że 3-4 lata. By mieć czas porówno dla każdegoJaki wiek między dziećmi uważacie za odpowiedni.? Ale zadaję pytania
Ja chciałam mieć szybko rodzeństwo dla córeczki, ale długo karmiłam, a to zatrzymało mi owulacje. Jak mała już skończyła mleczną przygodę to przyszła miesiączka i zaczęliśmy się starać. Po 2 miesiącach się udało, ale w maju straciliśmy ciążę i jak już przyszedł czas to wyjdzie różnica 2 lata i 8 miesięcy.Jaki wiek między dziećmi uważacie za odpowiedni.? Ale zadaję pytania
Kobietki zdradzicie jak długo staraliscie się z mężem/partnerem o ciążę. I w jakim wieku. Czy wiek ma tutaj aż takie znaczenie wielkie aby zajść w ciążę w okolicy 35 roku życia. Tak głośno myślę.

Moja siostra dwie ciąże w Holandii. Jak słuchałam o tym jak to tam wyglada to tylko szpitala jej zazdrościłam i tego, ze tego samego dnia wyszła już do domu
Wlasnie gdy mialam robione echo to stwierdziła ze nigdzie nie ma ciąży i nie widzi krwi zwariuje z tym wszystkim