Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ogromne gratulacjejuz nas malutko dziewczyny zostało, ciekawe ile okolo 10 , mniej?
Ja idę jutro.. choć to drugie cc to chyba bardziej się boję niż przed pierwszym..Ogromne gratulacjejuz nas malutko dziewczyny zostało, ciekawe ile okolo 10 , mniej?
Bo już wiesz co Cię czeka ja też tak mialam dzisiaj jak zobaczylam porodowke to zaczęłam się trzasc jak galarateta, a jak szłam rodzić pierwszy raz to na luzaku pełen chillJa idę jutro.. choć to drugie cc to chyba bardziej się boję niż przed pierwszym..![]()
Chyba pozwolę sobie na nocny seans filmowy bo z tego strachu pewnie i tak nie zasnęBo już wiesz co Cię czeka ja też tak mialam dzisiaj jak zobaczylam porodowke to zaczęłam się trzasc jak galarateta, a jak szłam rodzić pierwszy raz to na luzaku pełen chill![]()
Ola juz na swiecie 50cm. 2900. 3 cc najlepsze
.......
Ja idę jutro.. choć to drugie cc to chyba bardziej się boję niż przed pierwszym.. [emoji855]
Ola juz na swiecie 50cm. 2900. 3 cc najlepsze
.......
Ja doczekuje do donoszenia, według OM- dopiero w niedzielę będzie 37 tydzień, według USG - już wczoraj pyknął [emoji16]Ja Też czekam na rozwój sytuacji. Termin wczoraj minąłjeszcze nas teoche jest .