Aurelka1994
Fanka BB :)
Ja dostałam tylko 3 zastrzyki w szpitalu i koniec. Do domu nic nie dali [emoji848]Zastrzyki przeciwzakrzepowe... czy mialyscie je do wykonywania w domu po cesarskim cięciu? Dostałam dzisiaj aż 10 sztuk po 1 dziennie..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dostałam tylko 3 zastrzyki w szpitalu i koniec. Do domu nic nie dali [emoji848]Zastrzyki przeciwzakrzepowe... czy mialyscie je do wykonywania w domu po cesarskim cięciu? Dostałam dzisiaj aż 10 sztuk po 1 dziennie..![]()
Spokojnie, ja biorę heparynę całą ciążeZastrzyki przeciwzakrzepowe... czy mialyscie je do wykonywania w domu po cesarskim cięciu? Dostałam dzisiaj aż 10 sztuk po 1 dziennie..![]()
Zapewne mialaś zmniejszoną krzepliwość krwi i dlatego tyle. Nie ma co się martwić to dla twojego dobra [emoji8]Zastrzyki przeciwzakrzepowe... czy mialyscie je do wykonywania w domu po cesarskim cięciu? Dostałam dzisiaj aż 10 sztuk po 1 dziennie..![]()
Zastrzyki przeciwzakrzepowe... czy mialyscie je do wykonywania w domu po cesarskim cięciu? Dostałam dzisiaj aż 10 sztuk po 1 dziennie..![]()
Witaj jestem po cc i rowniez zastrzyki przez 10 dni. Nic przyjemnego....Zastrzyki przeciwzakrzepowe... czy mialyscie je do wykonywania w domu po cesarskim cięciu? Dostałam dzisiaj aż 10 sztuk po 1 dziennie..![]()
Jej różowośćA to moja modelówa ze swojej pierwszej profesjonalnej sesji w studio.
100% różu[emoji307][emoji179][emoji177]Zobacz załącznik 1119610
A to moja modelówa ze swojej pierwszej profesjonalnej sesji w studio.
100% różu[emoji307][emoji179][emoji177]Zobacz załącznik 1119610
Nie do mnie pytanie skierowane, ale już jestem po takiej sesji więc pozwolę się wypowiedzieć. Sesja z samym noworodkiem to jakieś 2 godziny bite, jeżeli rodzinna mama tata i inne dzieci to 4 godziny trzeba liczyć.Jaka kruszynka [emoji7]
Powiedz mi, bo też będę zamierzała robić sesję małemu (ciążowa za mną) ile Wam to zeszło? I jak najlepiej umawiać się z fotografem, na początku czy odczekać z miesiąc?