Luxuorius
Moderatorka
Nie dziękuję. Oby bylo serduszkoPowodzenia i daj znać jaki wiek ciąży oceni lekarz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie dziękuję. Oby bylo serduszkoPowodzenia i daj znać jaki wiek ciąży oceni lekarz
@Dmalw wspolczuje, to są właśnie ohydne mdłości!!
Dzień dobry niedzielne. Ale potwornie mi się dziś spało, takie sny miałam, nie mogłam się przebudzic, a jak się już udało, to wylam!! Aaaa!!
Poza tym w nocy tak mnie wzięło na pieczarki smażone w jajku i bułce tartej. Wstałam po 23 i usmazylam sobie 5sztuk.
Tak mi się ręce trzęsły, w żołądku ściskało i musiałam hahha zjadłam i poszłam spać. Tak to jest jak się ogląda instagrama przed snem i ogląda jedzonko hihi.
Nie dziękuję. Oby bylo serduszko
Kurcze dziewczyny..
Tak czytam Wasze wiadomosci, kazda z Was ma jakies objawy, dolegliwosci...a ja procz wrazliwych piersi nie mam nic.
I mam nadzieje, ze to powod do radosci a nie zmarwienia.
My dzisiaj mamy kotlecika, ziemniaczki i surowke.
Nie mam zadnych zachcianek.
Czuje sie normalnie.
Kurcze dziewczyny..
Tak czytam Wasze wiadomosci, kazda z Was ma jakies objawy, dolegliwosci...a ja procz wrazliwych piersi nie mam nic.
I mam nadzieje, ze to powod do radosci a nie zmarwienia.
My dzisiaj mamy kotlecika, ziemniaczki i surowke.
Nie mam zadnych zachcianek.
Czuje sie normalnie.
Mam dokładnie to samo. Chociaż i piersi mi nie dokuczajątrochę zadyszka mnie łapie szybciej ale później się normuje
![]()
Moja przyjaciółka miała tak samo, dziś ma prawie rocznego, zdrowego synka także może po prostu mamy szczęście. Ja aż do wizyty 9.10 nie mam zamiaru się tym przejmować.
Ja mam w środę pierwsze usg. Tez czekam w napięciu .... [emoji1317]