Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie mdli praktycznie codziennieCześć. Która dziś mdli a która nie??? Mnie mulilo od rana, ale nie jakos mocno. Za to piersi mnie bolą, są duże no i nadal mam uderzenia gorąca
Ja na razie bezobjawowo, ale u mnie pewnie za wcześnie na mdlenie. W pierwszej ciąży byłam chodzącymi zwłokami od wymiotów które zaczęły się jakoś w okolicy 6 tygodnia ale to ze stresu na pewno. Teraz jestem mega wyluzowana, mam inne podejście i przede wszystkim zajęcie więc nie mam kiedy wsłuchiwać się w swój organizm. Mam nadzieję że tak zostanie już do końca ale nic się nie da przewidziećCześć. Która dziś mdli a która nie??? Mnie mulilo od rana, ale nie jakos mocno. Za to piersi mnie bolą, są duże no i nadal mam uderzenia gorąca
U mnie w straconych ciążach było tak, że ciąża już była martwa a ja miałam nadal objawy. Jedynie co to piersi od razu malaly. I teraz patrzę na te cycki czy nadal są nabrzmiale.Dziewczyny, czy miałyście tak, że z dnia na dzień ustały objawy? Piersi nie bolą, nudności nie ma, ból brzucha nieobecny? Nie wiem czy to powód do radości czy zmartwień.
Cześć. Która dziś mdli a która nie??? Mnie mulilo od rana, ale nie jakos mocno. Za to piersi mnie bolą, są duże no i nadal mam uderzenia gorąca
Mi nikt nie pomagal, było ciężko aczkolwiek wiedziałam na co się pisze. A wręcz przeciwnie, wkurzalo mnie jak ktoś próbował zmieniać mi moje zasady dot. Wychowania i wtryniał się w zasady panujące w domu. Tym razem raczej będzie to samo, nie będziemy mieć z resztą kogo prosić o pomoc. Także te 9 miesięcy chce odpocząć i nabrać sił, starszy syn ma już 5 lat także zapomniałam jak to jest tak wstawać nonstop po nocach. Moim zmartwieniem jest bardziej to, że nie będę miała aż tyle czasu dla swojego starszaka i się na nim jakoś odbije. Mam nadzieję, że da się to jakoś pogodzić i ogarnąć. Z resztą dużo osób ma po dwoje, troje dzieci i sobie radzi więc staram się myśleć pozytywnie
Ja też byłam u innej ginekolog , bo moja miała długie terminy. Też mnie zirytowała, już do niej nie pójdę. Szkoda nerwów.Prywatnie, ale mój gin na urlopie więc dzisiaj byłam u innego. Mam nadzieje, że będzie już wszystko dobrze, i że za tydzień zobaczę moją fasolkę.
Dziękuje za wsparcie![]()