QueenMargo
Zaangażowana w BB
Ja 7 tc i też nic, nie przejmuj sięCzytam że wiele z was ma Mdlosci , a ja dopiero czwarty tydzień i zupełnie nic[emoji22]
To moja trzecia ciąża i mam nadzieje że tym razem się uda…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja 7 tc i też nic, nie przejmuj sięCzytam że wiele z was ma Mdlosci , a ja dopiero czwarty tydzień i zupełnie nic[emoji22]
Też zauważyłam tą ciszę tu na forum i stwierdzilam że pewnie każda albo śpi albo ja mdli.. Ja nie mam siły na nic przez te Mdłości.. Przynajmniej jestem mistrzem w powstrzymywaniu wymiotów...

Ja przed ciążą chodziłam na orbitreku. Ćwiczyłam ponad miesiąc. Przerzuciłam się na rower stacjonarnyUprawiacie jakiś sport? Czy kontynuujecie go nadal, czy planujecie zrezygnować na okres ciąży? Albo zmienić na inny?
Tak , jajniki dość mocno odczuwam w tym tygodniu. Np jak za szybko wstanę.Hej
Ja zrobiłam dwa razy betę, wczoraj wizyta u gina a następna 4.10. Pytałam czy robić jeszcze w między czasie betę czy dobry przyrost, ale lekarz mówił że to niepotrzebny stres.
A czy was rwie podbrzusze i kluja jajniki nadal?
Hej
Ja zrobiłam dwa razy betę, wczoraj wizyta u gina a następna 4.10. Pytałam czy robić jeszcze w między czasie betę czy dobry przyrost, ale lekarz mówił że to niepotrzebny stres.
A czy was rwie podbrzusze i kluja jajniki nadal?
Czytam że wiele z was ma Mdlosci , a ja dopiero czwarty tydzień i zupełnie nic[emoji22]
Czytam że wiele z was ma Mdlosci , a ja dopiero czwarty tydzień i zupełnie nic[emoji22]
Powinnaś się cieszyćz chęcią bym mdłości oddała hahah.. Mówi się że to poranne mdłości, a u mnie 24/24
Trzymam kciuki, musi się udać!!
Też jesteście takie senne w dzień? Właśnie stałam, z 2h drzemki.. I tak codziennie, od 2 tyg.!