Moni_89
Fanka BB :)
Mi córka[emoji4]
Mi wychodzi drugi syn. No się okaże
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi wychodzi drugi syn. No się okaże
Już po wizycie! Jest czynność serca Puls 145 na minutę. Od ostatniej miesiączki jestem w 6+3 A według usg to 7+3.
Zrozumiałam że mój Maluszek ma 7 mm ale teraz na usg widzę CRL 1,18.
NaRazie wszystko książkowo.kolejna wizyta za trzy tygodnie chce mi się płakać a strach jeszcze większe!
PS. Ta biała plamka to serduszko.
Zobacz załącznik 1029346
No to widzę, że nie tylko mnie spotkała faza na pieczarki [emoji23][emoji23]Ja w zeszłym tygodniu miałam ochotę na pieczarki. W nocy po 23 smazylam sobie, obtoczylam w jajku i bułce tartej i na patelnię, później posolilam i zjadłam kilka sztuk.
A tak mi się chciało, że nie mogłam opanować drżenia rąk, jak stałam przy patelni hahahah
Zupkę też lubię to ugotuje innym razem, jak mnie znowu najdzie ochota na pieczarki [emoji23] A dzisiaj chyba zrobię jakiś sosik [emoji1786]Zupa pieczarkowo ziemniaczana z marchewka. Miodzio
Właśnie mam ochotę na takie soczyste pieczareczki, a nie wysuszone na zapiekance, więc będzie zdecydowanie sosik [emoji23]Może zapiekanki ?
Ja chtupki serowe lub chipsy serowo-cebulowe lub frytki lub zapiekanki bym zjadła ale nie chce jeść nie zdrowo.
Gazowane całkiem odrzuciłam i kawę. Piłam rozpuszczalna (tj. śmieciówkę)
O boziu, teraz to jeszcze mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane [emoji1786]Z pieczarkami to ja kocham albo tagiatelle albo placki ziemniaczane.
Teraz zmajstrowałam sobie obiad - spaghetti razowe, pesto bazyliowe (świeżo robione), biała mozzarella i pomidorki koktajlowe.
Haha ja uwielbiam kotlety z ziemniakow z sosem grzybowym ;-)No to widzę, że nie tylko mnie spotkała faza na pieczarki [emoji23][emoji23] Zupkę też lubię to ugotuje innym razem, jak mnie znowu najdzie ochota na pieczarki [emoji23] A dzisiaj chyba zrobię jakiś sosik [emoji1786]Właśnie mam ochotę na takie soczyste pieczareczki, a nie wysuszone na zapiekance, więc będzie zdecydowanie sosik [emoji23] O boziu, teraz to jeszcze mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane [emoji1786]
Zrobię placki z sosem pieczarkowym [emoji1787]
Śliczna fasolka [emoji3590] dużo zdrówka [emoji3590]
No to widzę, że nie tylko mnie spotkała faza na pieczarki [emoji23][emoji23] Zupkę też lubię to ugotuje innym razem, jak mnie znowu najdzie ochota na pieczarki [emoji23] A dzisiaj chyba zrobię jakiś sosik [emoji1786]Właśnie mam ochotę na takie soczyste pieczareczki, a nie wysuszone na zapiekance, więc będzie zdecydowanie sosik [emoji23] O boziu, teraz to jeszcze mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane [emoji1786]
Zrobię placki z sosem pieczarkowym [emoji1787]
O super [emoji8][emoji4]
Ciekawe czy się sprawdziMi córka[emoji4]