reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Tak trzęsie. Haha całe ciepło Dzidzia dla siebie zabiera.
Teraz szybciej zamykam okno i śpi A w ciepłej piżamie.
I mam uderzenia gorąca. I się rozbieram i zaraz znowu zimno . Heh
I tak jak lubiłam się kąpać. Długa kąpiel tak teraz jestem wrazliwsza na wodę.
Nie chce mi się . Kąpie się z musu:/
Woda za mokra :-p
Haha z tymi kąpielami też mam podobnie. Jak wyjdę spod prysznica to mi zimno na maxa, a gorącej kąpieli przecież nie można brać.
Dzisiaj byliśmy po 17 na spacerze na grzybkach - i niby od niechcenia wiaderko uzbierane. Już ugotowane i studzą się by zamrozić.
Niby mówią, że ciąża to nie choroba ale jak tak nas wszystkie czytam to stwierdzam, że jednak trochę to powiedzonko odbiega od rzeczywistości :D Ja zrobiłam się marudna strasznie i się dąsam ostatnio o byle co, więc mój D. już przyjmuje powolutku taktykę „tak kochanie, który to tc? Ile do 2 trymestru?” Haha :)

No zobacz, żeby po seksie takie coś [emoji33] mam nadzieję, że jutro będzie już czysto
Jeśli nie, to nie wiem co zrobię, bo w weekend ten lekarz nie przyjmuje, a nie chcę być położona do szpitala. Ginekolog sam mówił, że oni nic nie zrobią w szpitalu, tylko też będą obserwować. Najgorsze, że czuje też ból macicy

Ja po wieczornej wizycie. Wszystko książkowo-bobo ma 2,36cm. Usłyszeć serduszko to dziś byl priorytet :) bezcenne :)
Termin 7.05.2020 /dzień 5-urodzin mojego Synia/:)
Prenatalne z racji wieku /39l/ umowione na 29.10.
Dla bezpieczeństwa zalecenie brak sexu i gorących kąpieli :)

IMG_20191003_204812.jpeg

Ale się dzieje..

Cały czas Was czytam ale weny brak.

Jestem za zielonym płaszczem jakby co [emoji4]

Mnie tak jakby mniej mdli ale wciąż..mam cichą nadzieję że Mdłości odchodzą już powoli.
Mi pomaga coca cola [emoji846]

Ja zdecydowanie kiepsko znoszę tą ciążę w porównaniu do dwóch pozostałych ale przyczyna znana więc aby do porodu... Pamiętam że "lubiłam" być w ciążach.. Tej się obawiam. Boję się że będzie ciężko.. Ze nie będzie przyjemności tego stanu.

Na zgagę mi pomagało zimne odtłuszczone mleko. POLECAM

reklama
Dziewczyny, a czy wy wiecie że odkąd jestem w ciąży boję się współżyć? Zapomniałam zapytać ginekolog na ostatniej wizycie ale jak dzisiaj przeczytałam post jednej koleżanki że prawdopodobnie po stosunku dostała krwawienia to tym bardziej się boję. Pytałyście o tą lekarza?

Do góry