Luxuorius
Moderatorka
W ciazy z synkiem tak miałam. Strasznie schudłam przez pierwsze miesiąceJa próbuje jeść te migdały ale to absolutnie nie pomaga wręcz pogarsza. Najgorsze jest to że mam wyrzuty sumienia że nie zjadłam nic wartościowego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ciazy z synkiem tak miałam. Strasznie schudłam przez pierwsze miesiąceJa próbuje jeść te migdały ale to absolutnie nie pomaga wręcz pogarsza. Najgorsze jest to że mam wyrzuty sumienia że nie zjadłam nic wartościowego.
W ciazy z synkiem tak miałam. Strasznie schudłam przez pierwsze miesiące
O matko... Współczuję...Cofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd
Dziewczyny nie nakręcajcie się! To nic nie znaczy ze nie ma objawów, każda z nas, każda! ma inaczej i co dzień czuje się lepiej lub gorzej. Takie uroki ciąży. Zobaczycie ze będzie okey, tylko po co ten stres? Szczerze - to moje 3 forum (3 ciąża) i nigdy nie pisałyśmy tyle o stratach, obawach i przeczuciach. Musimy być dobrej myśli, wszystko jest okey!
Któraś z dziewczyn pytała o wzdęcia - jeśli towarzysza im zaparcia to polecam B*oldaloin - ziołowe tabletki które pozwolił brać gin, do tego E*spumisan i powinno być lżej - na mnie to działa
Ja właśnie skończyłam robić obiadPełna miska klusek z mięsem
![]()
Ja do kuchni nawet nie daje rady wchodzić na dłużej, każdy zapach drażni i od razu mdli ostatnio u nas z obiadami ciężka sprawa. Także zazdroszczę gotującym
Cofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd
Współczuje ale nad tym ciężko zapanować kiedy dopadnieCofam wszelkie narzekania na brak objawów… Poszłam do sklepu i zwymiotowałam pod samymi drzwiami. Ale wstyd