Ja na 10 maja. Pozdrawiam serdecznie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja na 10 maja. Pozdrawiam serdecznie
No to będziemy razem wizytowaćU mnie tylko pecherzyk. Z usg 4 tydzien i 5 dni, a wg ostatniej miesiączki 5+5. Także czekam do 25.09 na kolejną..
Ja tydzień temu w sobotę plamilam w dniu w którym miałam dostać @... Cały dzień leciało że mnie już byłam pewna ze to koniec i zaczęłam brać duphaston co mi został z ostatniej ciąży.Czy ktoras z Was plami? Ja termin miesiaczki mialam na sobotę i w piątek kropla jasnobrazowego sluzu, w sobote rano też, w niedziele rano tez. Przed chwilą tez kropla na papierze toaletowym. Biore luteine, zostala mi z ostatniej ciąży. Plamie tak jakby na każdy dzien przypadajacy na dzien okresu. Byle do wizyty.
Ja plamilam w poprzedniej ciąży i po duphastonie przeszło.Czy ktoras z Was plami? Ja termin miesiaczki mialam na sobotę i w piątek kropla jasnobrazowego sluzu, w sobote rano też, w niedziele rano tez. Przed chwilą tez kropla na papierze toaletowym. Biore luteine, zostala mi z ostatniej ciąży. Plamie tak jakby na każdy dzien przypadajacy na dzien okresu. Byle do wizyty.