Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie od dwóch dni boli tak, że żadna pozycja nie pomaga. Ani na leżąco, ani, tym bardziej, na siedząco![]()
Mnie bolą ale plecy ogólnie jak długo leżę.
Czy wasi partnerzy/ mężowie będą w Wami chodzić na kolejne badania USG.A może w poprzednich ciążach chodzili z Wami i byli przy porodach. Jak to przeżyli, poród. Bardzo byli w szoku czy dali radę być i wszystko zobaczyć.
Na kiedy ty masz termin ze u Ciebie juz 12tc? Ja z synem czulam jakby mi banki w środku pekaly od 12tc a w 16tc juz czulam ruchy [emoji16] Teraz ze względu na to ze to druga ciąża powinnam czuć ruchy wcześniej.
A boli któraś z Was kręgosłup ? Bo myślałam, ze mnie to dopadnie dopiero w ostatnich miesiącach ciąży a nie na początku![]()
Mnie bolą ale plecy ogólnie jak długo leżę.
Czy wasi partnerzy/ mężowie będą w Wami chodzić na kolejne badania USG.A może w poprzednich ciążach chodzili z Wami i byli przy porodach. Jak to przeżyli, poród. Bardzo byli w szoku czy dali radę być i wszystko zobaczyć.
U nas też "cały świat" wie, mąż wrzucił zdjęcie z usg. I na tym koniec. Kolejne jak się urodzi.U nas wie już cały świat, mój M wkleił fotkę malucha na FB
Reakcja rodzinki była okey, moja mama się ucieszyła, teście oczywiście tez, oni są „przyszywanym” dziadkami moich dzieci wiec teraz będą „prawdziwymi”![]()
Dokładnie, kiedyś „wrzucało” się wszystko, teraz mam ścisłe grono faktycznych znajomych - nie osób które przechodząc po ulicy nie powiedzą Ci „cześć” ale są znajomymi na FB dlatego nie mam problemu z dzieleniem się informacjami o sobie.U nas też "cały świat" wie, mąż wrzucił zdjęcie z usg. I na tym koniec. Kolejne jak się urodzi.
6lat temu, była niestety moda o pisaniu o wszystkim na fejsie. Nie wiem czy też tak miałyśmy, w tamtym czasie jak "było to modne" i niestety mój syn od samych 2kretek był w mediach. Jak niekiedy przychodzą mi powiadomienia.. Nóż się otwiera!! Pisałam o każdej wizycie, o każdym złym samopoczuciu.
Jednym słowem masakra!! Hahaha.
Teraz.. Choć znając życie pewnie jeszcze wleci na tablice zdjęcie z prenatalngo, bo wtedy dzidziusia tak cudnie w, całości na całym ekranie widać.