SweetHope
Fanka BB :)
Podeslesz link do wątku?Koni - ja to w ogóle mam wrażenie, że mój brzuch wygląda jak w przynajmniej 5 miesiącu ciąży. Chociaż ja od zawsze miałam duże brzuchy w ciąży. Wrzuciłam zdjęcie w wątek brzuszkowy nasz![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podeslesz link do wątku?Koni - ja to w ogóle mam wrażenie, że mój brzuch wygląda jak w przynajmniej 5 miesiącu ciąży. Chociaż ja od zawsze miałam duże brzuchy w ciąży. Wrzuciłam zdjęcie w wątek brzuszkowy nasz![]()
A swoja droga przybylo Wam cos juz na wadze?
Oj wiem co to znaczy pracować u prywaciarza, l4 to zło wrodzone, o wolnym nawet na chore dziecko szło zapomnieć.. Dlatego od początku nie miałam skrupułów i brałam l4, ale oczywiście teraz jestem najgorsza i w ogóle. [emoji849][emoji849]
Ja nie wierze.Mam to samo hehe jednego dnia prawie nic nie zjadam a drugiego pochlaniam. Dzis królowaly u mnie śledzie z ogorkiem kiszonym [emoji16]ojej bedzie chlopak haha wierzycie w te zabobony, ze w zaleznosci czy slodkie czy slone to jest dane plec? [emoji12]