Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny trochę się martwię tym osłabieniem. Możliwe ze ba samym początku ciąża tak daje w kosc? Ja nie mam sił na cokolwiek.... jak wstaje i stoję za długo to mi słabo, mdli. Ja całymi dniami leżę... pójście co sklepu i wejście na 4 piętro to dla mnie jakiś kosmos.
Jestem szczupła ale to już mnie martwi
Smacznego!Ja idę na kiełbasę z cebulką oczywiście z musztarda
E to ja siłownie chodzę i basen. Mieszkam na 3 pietrze i kilka razy dziennie w te i wewte chodzę. Nie czuje zmęczenia jaki tako. Czasem tylko na drzemkę mnie zbiera. Ale se nie lubię sprzątać to wiadomo wykorzystujetylko zadyszkę łapie
Pocieszyłaś mnie, to ja też się czuję. W 1 ciąży studiowałam i miałam wydział obok KFC ...wiadomo jak to się kończyło. Ale generalnie też wolę maczka
Przy dziecku robisz dokładnie to samo. Ja dzisiaj z moim 2-latkiem robilam wszystko na leżąco. Jestem po obciążeniu glukozą i całe życie ze mnie uszło, nie byłam w stanie funkcjonować. Więc układaliśmy puzzle na lozku jak leżałam, rysowaliśmy na leżąco. A jak składaliśmy pociąg na podłodze to wzięłam sobie poduszkę i leżałam na dywanie. Wykorzystuje wszystkie zamknięte na gorąco słoiki z zapasów i jemy takie cos. Albo maczek właśnie albo babcie pomagają. Ale wiem że za miesiąc to minie i wrócę znowu do syna a ten trudny czas jakoś na pół gwizdka przetrwamy. Bajzel mam masakryczny. Wszędzie leżą ciuchy, zabawki. Jak zostaną rzucone tak są. No trudno się mówi. Nikt jeszcze z bałaganu nie zginął [emoji14]Ja też się czuje bardzo źle i słabo,nawet nie mam siły i ochoty za bardzo wchodzić w internet czy na forum. Też się ciągle pokladam , do mamy wchodziłam na drugie piętro to zadyszka , pocieszające chociaż to ,że nie jestem z tym sama. Obiad gotuje ,ale nie zawsze ,czasem wymiotuje kilka dni pod rząd a czasem przez kilka jest spokój i to wraca ale mdłości są cały czas , dziś się ogarnęłam dopiero koło 14 żeby z domu wyjść i nie wyobrażam sobie jakbym miała teraz dziecko i się nim zajmować , zaraz biorę prysznic i idę spać i z pewnością będę spala jakieś 10 h
Dziewczyny trochę się martwię tym osłabieniem. Możliwe ze ba samym początku ciąża tak daje w kosc? Ja nie mam sił na cokolwiek.... jak wstaje i stoję za długo to mi słabo, mdli. Ja całymi dniami leżę... pójście co sklepu i wejście na 4 piętro to dla mnie jakiś kosmos.
Jestem szczupła ale to już mnie martwi