Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczynki, od trzech tygodni w ogóle nie piłam kawy bo mnie odrzucało. Dzisiaj zrobiłam sobie filiżankę kawy z ekspresu z dodatkiem mleka… Ale mówiąc wprost z tego względu że mam zaparcia a kawa często pomaga. No i nie oszukuję że dzisiaj mi wyjątkowo w chodzi ta kawa. Rozumiem, że jak wypije raz na jakiś czas to chyba nie robię Krzywdy dzidzi...?
Ja już też wróciłam do picia kawy, bo mnie przestało odrzucać![]()
Ja też mam straszne zaparcia. A szczególnie cierpię po warzywach brokuły, Brukselka itp.
dostałam dyspensę na 3 kawy dziennie, lekarka mówi że w ciąży ciśnienie jeszcze mi spadnie więc żebym nie chodziła jak zombie mogę pić kawę(tu zaznaczam: jestem niskociśnieniowcem)Dziewczynki, od trzech tygodni w ogóle nie piłam kawy bo mnie odrzucało. Dzisiaj zrobiłam sobie filiżankę kawy z ekspresu z dodatkiem mleka… Ale mówiąc wprost z tego względu że mam zaparcia a kawa często pomaga. No i nie oszukuję że dzisiaj mi wyjątkowo w chodzi ta kawa. Rozumiem, że jak wypije raz na jakiś czas to chyba nie robię Krzywdy dzidzi...?
właśnie myślałam dzisiaj czy was o to nie zapytaćDziewczyny czy w dalszym ciągu miewacie bóle podbrzusza, rwanie w pachwinach i klocie w okolicach jajników?
Dziewczyny czy w dalszym ciągu miewacie bóle podbrzusza, rwanie w pachwinach i klocie w okolicach jajników?
U mnie to samo, a jeszcze lepszy zwykły grejpfrutJa odkryłam ze na zaparcia świetnie w moim przypadku sprawdza się pomelo. Rano ledwo zdążam do toalety a jak wychodzę to ze dwa kg lżejsza. Tylko strasznie dużo dziubaniny przy obieraniu. Polecam może komuś tez pomoże![]()