reklama

Majóweczki 2020

reklama
Wg koleżanka podsunęła pomysł. Była majówka 2019.

Ze warto rozglądać się za wózkiem, ona na Black Friday kupiła wózek 1000zl taniej!! :o Mówiła ze babylandy i entliczki miały mega promocje.
Dla mnie to trochę wcześnie, ale wydatków nas czeka. Szczególnie te z nas które pierwszy raz będą mamą. Wiec może warto się zastanowić.

Myślałyście kiedy będziecie się rozglądać?
Wiem że wiele z nas jest przed prenatalnymi, wiec może oderwę Was od złych myśli :D
Uważaj z wózkami bo większość ma tylko ROK gwarancji o czym przekonałam się w smutny sposób jak po 1,5roku zepsuła się regulacja rączki a sklep powiedział że to nie ich problem. Myślałam że to tylko ta firma ale pan powiedział że wszystkie polskie(anex bebetto tako itp) i część międzynarodowych.

@Anulka. jaki zbieg okoliczności !! W takim razie Tobie też spełnienia wszystkich marzeń i spokojnych 9 miesięcy - a właściwie już mniej :)

Bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia !!! :*

@pauli_ne dla mnie też wcześnie, ale wczoraj właśnie znajoma podsunęła pomysł. Więc stwierdziłam że Wam dam znać :)

Z tymi gwarancjami słyszałam.. właśnie. Przyjdzie czas na te zakupy to zrobimy sobie osobny wątek jak z brzuszkami i USG. Na pewno przyda nam się rada doświadczonych mam :)

Hej miałam wizytę. Wszystko jest dobrze. Mamy już 9 cm i jesteśmy więksi o ok tydzień [emoji854][emoji854][emoji854]
IMG_20191023_130107.jpeg

reklama
Dziewczyny co myślicie o suwaczkach które umieszcze się w stopce swoich postów? Można je tu wstawiać? Może uprosciloby to nasze rozmowy bo pomiędzy poczatkuem maja a koncem maja jest przepaść 4 tygodni więc niektóre z nas są w tym momencie jeszcze w 1 trymestrze a niektóre wchodzą w drugi, tak można od razu zobaczyć że np nie muszę jeszcze się stresować krzywą cukrową albo że to że nie mam energii podczas gdy inne poczuły wiatr w żaglach może wynikać z tego że trochę później jestem z tygodniami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry