Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam. Byłam tam. Leżałam tam w ciąży z podejrzeniem rozpoczynającego się porodu. Izba przyjęć przeraża (gleboka komuna) ale potem wcale źle nie jest. Mają bardzo dobrych specjalistów. Zarówno jeśli chodzi o ginekologów jak i neonatologów. Ratują przypadki beznadziejne. Rozpoznają wady, nieprawidłowości których inni lekarze nie widzieli lub nie chcieli zobaczyć. Sprzęt jest dobry. Nowoczesny. Lekarze mają wysoką wiedzę. Jeśli lekarz jest z matki polki to wiesz że się zna. Mimo wszystko jest to moloch, jest się tam bardzo anonimowym. Ogromny przemiał kobiet.My też będziemy się budować ale bajpierw znaleźć działkę.
Mam pytanie do mam z Łodzi i okolic - znacie Centrum Zdrowia Matki Polki ?
Jakie opinie? Chodzi też o porafldnie ginekologiczno-położniczą. Opiekę sprzęt porodówka oddział i neonatologia.??
Boooozeee za tyle pieniędzy to już chyba willa600 tysięcy to obecnie mininum żeby postawić mały dom i to bardzo skromnie.
Ja wlasnie sprawdziłam ile kosztuja domy w moim rodzinnym mieście w polsce. Za 500tys to sredniawka. Albo szeregowe z mikro ogródkiem albo starsze domy.Boooozeee za tyle pieniędzy to już chyba willa
Boooozeee za tyle pieniędzy to już chyba willa
Ja wlasnie sprawdziłam ile kosztuja domy w moim rodzinnym mieście w polsce. Za 500tys to sredniawka. Albo szeregowe z mikro ogródkiem albo starsze domy.
Wszystko zależy od lokalizacji.
Moja koleżanka niedawno kupila za 100tys dom z wieeelkim ogrodem. Co prawda daleko od miasta i trochę muszą włożyć kasy ale mimo to pieniądze niewielkie.