Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam dzieci więc obecnie dużo prania nie ma.Podziwiam z wielo, ale ja juz nie wyrabiam z praniem, a po drugie na poczatku gdzie kupa co bak, pierdylion razy na dobe oszalabym z miejsca . Ja sie tak cieszylam, ze zadnych ciazowych objawow to juz sie zaczelo. Co chwile jestem glodna, jak za dlugo nie zjem to jest mi niedobrze. Do auta wsiadam i choroba lokomocyjna w moment sie uaktywnia - bol glowy i mdli mnie. W piatek mam niby prenatalne, ale tak naprawde to dla mnie okreslenie na jakim etapie jestem. Oby to juz byl ten minimum 11tc zebym nie musiala drugi raz jechac do szpitala.
Ooo super <3 Więcej nas "wielo" <3@CatsMum ja też chcę wielorazowe pieluchy.będziemy testować razem.
Co do fotelika to maxi cosi jest fajny- można kupić bazę do samochodu i adaptery do wózka.
No właśnie Cybex do mnie najbardziej przemawiaMy przy synku mieliśmy maxi cosi, teraz ma cybex i tak zaufwlismy tej firmie że dla fasolki też kupimy cybex![]()
Owszem w sensie ze sie coś wydarzyło jest dużo mniej postów ale zobacz jak dziewczy panikuja przed sama wizyta a jak juz lekarz czegoś nie dopatrzy to mysl ze trzeba iść do innego. Ja rozumiem o co chodzi bo fajnie byłoby wiedzieć nim sie dzidz urodzi ze jest zdrowy ale z tego co czytamy w wielu innych krajach robi sie pierwsze USG w 12tc a u nas w Polsce wiele z Was mialo juz po 2 lub i nawet więcej.
Ja mialam sie wyspac bo dziś wolne od pracy a jak na razie juz 2 raz jestem nap nogach, zawsze tak jest gdy planuje pospać chociaz do 9 [emoji57]
Zapomniałam jeszcze wspomnieć bo któraś z Was pytała o tarczyce. Ja przed ciąża od roku bylam na dawce 125mg biorę odpowiednik euthyroxu. W 6tc zwiekszyli mi dawke do 200mg i obecnie wpadlam w lekka nadczynność po lekowa wiec lekarz mi zmiejszyl dawke na 175mg. Co 2 tygodnie widuje sie z endokrynologiem i co 2 tygodnie mam badania krwi. Sama jestem w szoku ze u nas tak poswiecaja czas ciezarnym z tarczyca bo na początku ciąży nawet o wizyte sie doprosic nie moglam a przez 4 lata leczenia ani razu nie widzialam endokrynologa tutaj.