Moni_89
Fanka BB :)
Ja na bank nie będę rodziła naturalnie[emoji4]
Po sn nożna od razu. Najlepiej od mieśni dna miednicy zaczynac. A po CC 6 miesięcy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po sn nożna od razu. Najlepiej od mieśni dna miednicy zaczynac. A po CC 6 miesięcy.
Witam się po badaniu prenatalnym, tydzień temu badałam krew a dziś miałam USG. Nie wiem czy interesują Was konkretne wymiary/pomiary ale ogólne prawdopodobieństwo trosomii 21 wyszło 1:7174, trosomia 18 1:17976 a trosomia 13 Uspokoiłam się i Wam wszystkim również tego życzę z całego serducha.
Chyba ćwiczyć nie można pół roku minimum z tego co pamiętam. I podnosić ciężkich rzeczy też
Dziekuje! Mam nadzieje ze każda z Was tez będzie po prenatalnych słyszała same dobre wieści, moje serducho biło jak szalone jak tylko położyłam się na kozetce..Cudowne wieścigratuluję!!
Witam się po badaniu prenatalnym, tydzień temu badałam krew a dziś miałam USG. Nie wiem czy interesują Was konkretne wymiary/pomiary ale ogólne prawdopodobieństwo trisomii 21 wyszło 1:7174, trisomia 18 1:17976 a trisomia 13 Uspokoiłam się i Wam wszystkim również tego życzę z całego serducha.
Witam się po badaniu prenatalnym, tydzień temu badałam krew a dziś miałam USG. Nie wiem czy interesują Was konkretne wymiary/pomiary ale ogólne prawdopodobieństwo trisomii 21 wyszło 1:7174, trisomia 18 1:17976 a trisomia 13 Uspokoiłam się i Wam wszystkim również tego życzę z całego serducha.
Ja mam taką przemianę materii po kawie. Dlatego pijam ją tylko w domu. Niekiedy nie zdążę dopić i już skręt kiszek hihi
Teraz od pokazania się 2kresem mam nonstop biegunkę, ostatnio już nie dzień w dzień, ale jednak.. Jest to dolujace na maksa.
Ale mój gin, plus położna powiedziała, że to normalne, na wadze straciłam minimalnie (1,5kg) mam dużo pić by się nie odwodnic ..i tyle, czekać na poprawę sytuacji![]()
Też mam taką nadzieję.Dziekuje! Mam nadzieje ze każda z Was tez będzie po prenatalnych słyszała same dobre wieści, moje serducho biło jak szalone jak tylko położyłam się na kozetce..
Wiek, waga, wzrost, czy palisz papierosy, przebyte porody, cukrzyca, nadciśnienie, zagrożenia w poprzednich ciążach - przedwczesne porody, stan przedrzucawkowy czy hipotrofia.Super wieści! Ja też mam 33 lata. Powiedz proszę jak wygląda taki wywiad ,o co pytają?
Ja też po wizycie, w sumie nic odkrywczego.
W kwestii dużego prawdopodobieństwa trisomi 18 (1:41), w przyszłym tygodniu mam wizytę u genetyka i amniopunkcję.
Co do niskiego pappa i zagrożenia preeklempsją, od dziś biorę aspirynę na noc.
No i jestem od jutra na zwolnieniu.