Igraszka
Fanka BB :)
Dokladnie tak jak pisze Nikola jedz na IPU mnie się właśnie pojawiło plamienie, panika na 102 .... wolne terminy na jutro dopiero. Nie wiem czy mam szukać pomocy u endokrynologa czy internisty na już ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie tak jak pisze Nikola jedz na IPU mnie się właśnie pojawiło plamienie, panika na 102 .... wolne terminy na jutro dopiero. Nie wiem czy mam szukać pomocy u endokrynologa czy internisty na już ...
Ja bym pojechał prosto do szpitala. Nie ma co czekać. Plamienie może nic nie oznaczać ale lepiej sprawdzić.U mnie się właśnie pojawiło plamienie, panika na 102 .... wolne terminy na jutro dopiero. Nie wiem czy mam szukać pomocy u endokrynologa czy internisty na już ...
A ile razy oznaczałas betę? Powiedz ze jesteś we wczesnej ciąży. Powinni przyjąć.
Przyjmą Cie!Myślicie ze przyjmą mnie od razu ? Oprócz bety nie mam potwierdzenia ciąży, a jak mam siedzieć 5 godzin w poczekalni to chyba wykituje predzej
No to ładnie przyrastala. Jedz do szpitala czym prędzej.2 razy
Z 333.5 przyrost na 855 w 48h
Hej. Witam się z pracy. Ja dziś termin @. Całe szczęście nie przyszła. Test wyszedł wyraźniejszy, także może coś z tego będzie. Wychodzi mi termin na 28 maja. Też mam właśnie cały czas takie uczucie, że coś ze mnie leci..
Dziewczyny pytanie. Mam straszny kaszel co polecacie w ciaży. Trochę się boję, że mogę zaszkodzić ciąży tym ciągłym kaszlem..
Muszą, jedz i powiedz ze wczesna ciąża potwierdzona u gina ale nie masz jeszcze karty i tyle. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło [emoji3590]Myślicie ze przyjmą mnie od razu ? Oprócz bety nie mam potwierdzenia ciąży, a jak mam siedzieć 5 godzin w poczekalni to chyba wykituje predzej
Trzymaj się i daj znaćU mnie się właśnie pojawiło plamienie, panika na 102 .... wolne terminy na jutro dopiero. Nie wiem czy mam szukać pomocy u endokrynologa czy internisty na już ...