Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja przeziębiona, leżę w łóżku i bolem głowy i zatkanym nosem. A zaraz listopadowy weekend. Czy wasi mężczyźni byli z Wami na USG prenatalnym albo się wybieraja?
Ja myśle ze ojciec dziecka ma prawo również byc na usg jeśli ma taką chęć, w końcu jest to również jego dziecko...
Również myślę że możecie wejść do gabinetu same i poprosic lekarza o poproszenie męża do gabinetu...
Ja tam przed moim nie mam żadnych tajemnicpomagał przy porodzie, był ze mna na badaniach po porodzie w gabinecie gdzie krzesło było centralnie naprzeciwko fotela ginekologicznego [emoji14]
Ja jestem szczupła i poczułam w 20 tc w pierwszej ciąży.
Jeśli chodzi o męża to w pierwszej ciąży był że mną na każdym usg a teraz będzie na każdym razem z synkiemnie wyobrażam sobie inaczej
Dokładnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Oj tamna pewno nie zobaczył nic nowego, czego dotychczas nie widział[emoji13]
Ja właśnie prenatalne mam mieć na 18:20 zeby mojemu K się udało dotrzeć
Jakoś w pierwszej ciąży inaczej to wszystko przeżywałam a teraz jest jakoś inaczej. Tzn nie czuje potrzeby by był ze mną, jakoś tak bardziej zawłaszczam sobie te ciąże na zasadzie ,,moje dziecko” nie wiem czemu![]()