reklama

Majóweczki 2020

reklama
Czy któraś z Was używała tych smoczków ? Bo jestem ciekawa czy są warte kupna. O wiele bardziej podobaja mi się niż te wszystkie aventy itd

Załączniki

• D223AF08-F465-4AB3-A31E-0E1BA2E383AC.png
    D223AF08-F465-4AB3-A31E-0E1BA2E383AC.png
    135,4 KB · Wyświetleń: 98
Dokładnie tak samo powiedział.
A ja schizy dostawałam jak poraz 15 przyblizal na głowę malucha..i mierzył od nowa

No można zeschizowac. U mnie jeszcze były dwa skrzaty, wiec padanie było mega długie i wyobrazcie sobie ze musiałam zapłacić za dwójkę dzieci czyli 250zl za jedno‍♀️ No ale czego się nie robi jak ciąża zagrożona i chce sie jak najlepiej.

Dziewczyny! Zdecydowałam i idę jutro na oddział wczesnej ciazy zrobić usg. Ciagle mam schizy, brzuch pobolewa, w nocy nie spałam bo czekałam czy ten miesiączkowy ból przejdzie czy co i chyba doszłam do wniosku ze moje stresu bardziej zaszkodzą maluszkowi niż to usg. A prenatalne dopiero za dwa tygodnie

Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego

Ja nie mieszkam w Polsce. Tutaj nie ma nic w aptece poza lekami na chorobę lokomocyjną (dostałam takie na receptę), ale one mi nie pomagają i szukam czegoś innego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry