roza_21
Fanka BB :)
Tacy są najgorsi [emoji85]Weszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tacy są najgorsi [emoji85]Weszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
Tez tak miałam podczas prenatalnego. Lekarz na samym początku powiedział mi żeby nie zadawać żadnych pytan podczas jak on będzie wykonywać USG i powie wszystko i wytłumaczy jak skończyWeszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
Według OM 12+1A ktory masz tydzień kochana? Gratuluje :*
Tak tylko w ciąży z imbirem nie można przesadzać wiec z głowa. Niech będzie na mdłościOk, przed każdym posiłkiem, tak?
Dokładnie tak samo powiedział.Tez tak miałam podczas prenatalnego. Lekarz na samym początku powiedział mi żeby nie zadawać żadnych pytan podczas jak on będzie wykonywać USG i powie wszystko i wytłumaczy jak skończy
Dokładnie tak samo powiedział.
A ja schizy dostawałam jak poraz 15 przyblizal na głowę malucha..i mierzył od nowa
Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego
Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego