Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana nie panikuj dzidzia napewno bedzie cala i zdrowaA ja dziewczyny zapisalam sie dzis prywatnie na usg do.kobiety. ktora robi t usg pierwszego trymestru. Ide na 19.30, to ostatni dzeonek bo dzis 13+6 ale wielkosciowo dziecko ok 7,6cm. Moze ona bedzie kompetentna, ale sie stresuje, co jak dziecko okaze sie chore... ale nic nie zmienie obecnie
a gdzie mozna sprawdzic liste lekarzy uprawnionych do badań?
3tyg temu skończyłam 34l
Chodzi o to żebyśmy miały swoje zaufane grono, bo jak znajdzie się dziewczyna np w 30tyg i chciałaby do nas dołączyć to wątpię żeby były na to szanse jeśli my tak długo już się 'znamy'.Ale to wcale nie oznacza , że na zamkniętym musisz opowiedzieć wszystko o sobie i wrzucać zdjęcia. Myślę , że to indywidualna decyzja.
Będzie wszystko ok!!A ja dziewczyny zapisalam sie dzis prywatnie na usg do.kobiety. ktora robi t usg pierwszego trymestru. Ide na 19.30, to ostatni dzeonek bo dzis 13+6 ale wielkosciowo dziecko ok 7,6cm. Moze ona bedzie kompetentna, ale sie stresuje, co jak dziecko okaze sie chore... ale nic nie zmienie obecnie
To u mnie 32 i ryzyko 1:700 i mi się wydawało nie zbyt wysokie.
a wiedzialas juz o ciazy?
Mam kolezanke ktora przeszla bostonke bedac juz w dosc zaawansowanej ciazy i w zaden sposob to nie wplynelo na zdrowie bobasa.
a gdzie mozna sprawdzic liste lekarzy uprawnionych do badań?