reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witajcie... dzisiaj w nocy coś ze mnie ciekło, aż się obudziłam :( rano napisałam do gina i podejrzewa infekcje bakteryjną. Znowu muszę brać leki, tym razem dopochwowo. A tak uważam na siebie, śpię nawet bez majtek bo tak niby lepiej i i tak coś się zawsze przypałęta. Do tego poszłam zrobić dzisiaj te papp-a i wolne bhcg czyli dziś już będę miała wynik. A jak się naczytałam ewentualnych skutków ubocznych tego leku, co mi zapisał to aż strach się bać.

Miała któraś styczność z lekiem „Fluomizin” ?

Witajcie... dzisiaj w nocy coś ze mnie ciekło, aż się obudziłam :( rano napisałam do gina i podejrzewa infekcje bakteryjną. Znowu muszę brać leki, tym razem dopochwowo. A tak uważam na siebie, śpię nawet bez majtek bo tak niby lepiej i i tak coś się zawsze przypałęta. Do tego poszłam zrobić dzisiaj te papp-a i wolne bhcg czyli dziś już będę miała wynik. A jak się naczytałam ewentualnych skutków ubocznych tego leku, co mi zapisał to aż strach się bać.

Miała któraś styczność z lekiem „Fluomizin” ?
Spokojnie kochana skoro lekarz zlecil to napewno wie co robi przeciez chodząc do niego mu ufasz

Kinia

A powiedz mi w ogóle czy w tym Twoim wyniku lekarz brak pod uwagę kość nosową w systemie? Bo u mnie z kością uwzględnieniona wyszło 1:3000 ale mój lekarz robi te nadanie restrykcyjna metoda i nie dodaje info o kości..
Ciekawe jak inni lekarze..
Wrzucę Ci cały mój wynik, dostałam coś takiego
IMG_20191031_141335.jpeg
IMG_20191031_141415.jpeg

Tętno 166, kość nosowa na szczęście widoczna, bo inaczej już bym nie miała nadziei. Jakie u Ciebie były parametry? Chyba że nie chcesz do tego wracać [emoji53]
Czyli tetno i kosc nosowa ok. A nt tylko nieznacznie podwyzszone bo do 2,5 jest norma w niektorych krajach nawet do 3. Badz dobrej musli bedzie ok.
U mnie bylo nt 4,8, kosc nosowa widoczna (ale to glownie dotyczy zd a u nas byl patau). Tetno w okolicach 190. Miedniczki nerkowe powiekszone i cos z raczka. Ale to bylo na usg w 13 tygodniu. Potem w kolejnych dochodzily coraz to inne nieprawidlowosci.

reklama
Tak :)
sprawdzalam dodatkowo czy jest na liście lekarzy z uprawnieniami, i jest.
Ja prowadzę u niego ciąże.
Ma wszystkie uprawnienia z pewnością, prowadził nas w Invicta i wiele mu zawdzięczamy, ale ta jego mrukowatość jest czasem irytująca ;) Jak to mówiły panie z rejestracji: trzeba wiedzieć jakie pytanie zadać :)) On ma też prywatną praktykę czy chodzisz do kliniki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry