Kiniawk
Fanka BB :)
Na pewno nic złegoDzięki za odpowiedź. Mi się aż wierzyć nie chciało. Może jakimś cudem te plamki powstały w inny sposób, ale będę obserwować czy sytuacja się powtórzy. Mam nadzieję, że to żaden zły objaw![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno nic złegoDzięki za odpowiedź. Mi się aż wierzyć nie chciało. Może jakimś cudem te plamki powstały w inny sposób, ale będę obserwować czy sytuacja się powtórzy. Mam nadzieję, że to żaden zły objaw![]()
Na szczęście zostały mi po karmieniuNa pewno nic złegonie zostaje nic innego jak pomału zakupić wkładki laktacyjne
Hih no to fakt bardzo sie wkrecilam...przepraszam dam znax po wizycie i mam nadzieję ze przyznam kazdej z was racje![]()
@Dmalw jak się czujesz??
Trzymaj się! Silna z Ciebie babkaDziękuje. Teraz 3 tygodnie czekania ba wynik więc tak naprawdę nie mam czasu martwić się ciaaza ) w sensie nie myśle ,,za dużo,, poza tym wszystko boli bo miałam trepanobiopsje wiec pobranie szpiku z kością :/ Daj Boże aby nic bie wyszło i będę szczęśliwa. Napewno czeka mnie przetaczanie krwii w ciazy bo anemia rośnie((
Dziewczyny czy wy tez trzesiecir sie jak galareta przed wizyta ??ja jeszcze 5h chyba zwariuje dotykam ciągle tych piersi czy bola czy nie wraca bol ale niestety nic nie czuc...
.Dziękuje. Teraz 3 tygodnie czekania ba wynik więc tak naprawdę nie mam czasu martwić się ciaaza ) w sensie nie myśle ,,za dużo,, poza tym wszystko boli bo miałam trepanobiopsje wiec pobranie szpiku z kością :/ Daj Boże aby nic bie wyszło i będę szczęśliwa. Napewno czeka mnie przetaczanie krwii w ciazy bo anemia rośnie((