Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w pierwszej ciąży chyba 2 czy 3 razy kupowalam wieksze, po porodzie tak samo zreszta a później z czasem wracalam do tych mniejszych bo mimo kp malaly z czasem[
Rosną, rosną! Już się czuję bardzo ciasno w moich biustonoszach, ale nie wiem kiedy powinnam kupić nowe, bo nie wiem ile jeszcze urosną?
Ja z 65e doszłam do 65h [emoji14]Ja z B do Dużego D doszłam w ciąży z Zuzą. Teraz już też się powiększyły do C i już zmieniłam biustonosz.
Niestety ja wiem, że po tej ciąży moje piersi będą jeszcze w gorszym stanie niż poprzednio po ciąży, dlatego zbieram już na operacjeNie tyle powiększenia co ściągnięcia nadmiaru skóry i może do ładnego, pełnego C
![]()
Ja w pierwszej ciąży chyba 2 czy 3 razy kupowalam wieksze, po porodzie tak samo zreszta a później z czasem wracalam do tych mniejszych bo mimo kp malaly z czasem
@Dmalw rozumiem ze już byś chciala żeby rosły??
Ja jestem raczej ciekawe ILE JESZCZE[emoji41]
moje zrobiły sie pełniejsze i sutki bardzoej ciemne wiecznie sterczace[emoji2956].. nie ukryja sie tak latwo[emoji23]
Taak z czasem kp maleją, ja tez powoli wracałam do mniejszych rozmiarow. Myślę że u ciebie są takie ze względu na kp. Moje tez takie byly jak karmilam i dlugo później, nawet przed okresem. jak zaszlam w ciążę nadal były miekkie i nie bolaly co mnie dziwilo bo w pierwszej ciąży juz od owulacji bolałyMnie w poprzedniej ciąży urosły o 3 rozmiary. Teraz od 4 miesięcy zmalały o 2 rozmiary. Nie są też bolesne ani wrażliwe. Karmię piersią już 15 miesięcy.
Wrzucę Ci cały mój wynik, dostałam coś takiego Zobacz załącznik 1040006Zobacz załącznik 1040008
Mi w 10 spadała, a już w 15 miałam poniżej normy.Dziewczynki, a od którego tygodnia zaczęła wam spadać Hemoglobina? Mój hematolog stwierdził że anemia nie jest spowodowane ciążą bo za wcześnie… Ja się trochę z tym nie zgadzam bo dla mnie to dziwny zbieg okoliczności.
Mimo wszystko milo by było jakby się ujawniły i czasem napisaly kilka słów.