Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, na prawdę są super. Caffe latte kupiłam 2 bo są piękneDla mam o większym biuście mogę polecić inną firmę, bez grubych materiałów, poszukam nazwy i później napiszę
Podobno mleko pomaga na wzdęcia w ciazy tylko musi byc zimne i chude
To jak u mnie. Piersi tylko jakby pełniejsze ale zmiany rozmiaru brak :-\ a 'sutki jak smoczki' - tekst położnej :-) co akurat nie pomogło w karmieniu.Mi piersi ani w poprzedniej ani w tej ciazy nic nie urosly, nawet nie bolaly ani nie bola. Tylko faktycznie sutki ciagle sterczace.
niby okresla sie do momentu jak dziecko ma.84mm max, potem tez zaxyna rosnac nawet jak ma dziecko ZD tylko nie moge znalezc jak szybko rosnie. Moje mialo 89mmMadziolina to jednak wczesniejsi lekarze słabi skoro kość nosowa jednak jest. Co specjalista to specjalista
no czytam niestety i tak jest, ze sie nakrecam :-/ postaram sie juz tylko cieszyc sie ciaza :-)@madziolina_p przepraszam że to napiszę ale mam wrazenie że trochę popadasz ze skrajności w skrajność - jak lekarz nie widział kości nosowej tj nie umiał jej określić to martwiłaś się, że jej nie ma - ja teraz lekarz Ci ją potwierdził to znów panikujesz że się uwapniła ale może to być ZD. Proszę Cię, wyluzuj bo tylko bardziej szkodzisz dziecku. Masz dobre wyniki ogólne badań więc nosek do góry, przestań czytać te wszystkie bzdury w necie bo to tylko zwiększa Twoje obawy. Musi być dobrze!