Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam z motherhood i jest fajoskiJa mam zwykłego poduszkę rogala z biedronki.
Mi się śpi wygodnie![]()
A dlaczego do środy?Nie dałabym rady... [emoji54] Czemu tak rzadko masz wizyty?
Ja dzisiaj to może zrobiłam z 50 kroków, maskara. A moje samopoczucie to już przebija wszystko. Płaczki level hard kilka razy dziennie, do środy to chyba wyleje morze łez. Eh...
Biegasz?
Mój mąż byłby przeszczesliwy jakbym rzuciła mu jakąś nazwę wózka z "run"
Hihi..
Ja też pomału patrzę na wózki, na razie w okolicach Trojmiasta.
Ale znając życie pewnie zwiększe pole poszukiwań![]()
Rozglądacie się już za wózkiem? Mi się bardzo podoba X-lander X run, ale o używany bardzo trudno na Pomorzu...
No ciebieKogo? Bo chyba nie ogarnęłam
Ok. To chyba musisz się zgłosić do AniaSlu ?
Ja właśnie nie wiem - dużo jest osób, których ani razu wypowiedzi nie widziałam ale może nie ogarnęłam, bo sporo tego jest![]()
Dodane jesteścieJa 2 x dziennie aktualizuje listę. Bo tak nie ma opcji co 15 minut aktualizować
Zobacz załącznik 1040440
Jeśli chodzi o spacery z dziećmi to ja wychodziłam, córka czasem dawała tak w kość że nawet jak padało to wolałam z nią z domu wyjść heh
Oo to tyle ile u mnie21 miesiecy bedzie mial. Moj maly raczej nie spi w wozku. Jedynie jakbym z nim po lesie chodzila, czy innych wybojach to wtedy zasnie. On nawet bardzo zadko w samochodzie zasypia. Jeszcze mamy troche czasu na przemyslenia.
Jak nie wychodzę z domu to dostaję kota. Nawet dzisiaj wytrzymałam raptem do 10 i zarzadzilam spacer bo dzieć marudził, mąż skwaszony. Od razu było lepiej. Jak byłam na macierzyńskim to też codziennie spedzałyśmy poza domen 2h, czy to do parku czy nad jezioro nawetglupia wycieczka do piekarni, niezależnie czy słońce czy śnieżyca. A powiem wam że z 3 pietra zejść i wytachać wózek z piwnicy to nie takie łatwe. Nawet katarek nas nie powstrzymywał bo w końcu chłodne powietrze obkurcza spuchnięty nosek. Widziałam pozytywy spacerów: już nawet nie mówię o moim zdrowiu psychicznym ale 10000krokow dziennie robię zawsze dla siebie + corka na swoje 3,5 roku była chora 2 razy mimo że od 13 miesiąca była w żłobku a teraz w przedszkolu