Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to ja taka weteranka...od samego ślubu 7 lat.ja za kilka dni kończę 30 lat a mąż 36. 6 wrzesnia miał urodziny a 2 wrzesnia II blade kreski na teście.
a co do informowania rodziny to u mnie od samego początku wiedziała mama i siostra. Moj mąż jest dość skryty jego mama dowiedziala sie dość niedawno i jego siostra a ma 7 rodzenstwa. Wiecie co mnie najbardziej wkur**a? To że mieszkam w małej miejscowości i tutaj kazdy plotkuje o mojej ciąży, niby nikt nikomu nic nie powiedział a kazdy moj sasiad wie i sensacja wielka. Ehh
może wyjdę na nałogowca ale jak się staraliśmy to alkohol piłam tylko podczas okresu a po owulacji ani kropelki. kurcze nie wiem jak bym wytrzymała w takim systemie 4 lataTo chyba tylko my się tak długo staraliśmy..
Ogólnie jesteśmy razem 5 lat, kochamy się bez zabezpieczenia jakieś 4 lata.
Eeee okres trwa plus minus tydzień, więc do nałogowca Ci daleko haha..może wyjdę na nałogowca ale jak się staraliśmy to alkohol piłam tylko podczas okresu a po owulacji ani kropelki. kurcze nie wiem jak bym wytrzymała w takim systemie 4 lata
słyszałam że pary które się starają mają problemy a jak odpuszczają to nagle się udaje. natura jest przewrotna
Z sierpnia@gochagosiaczek
@Inka445
@Kala07
@AtomicTOY
Z jakiego miesiąca macie starszaki? Bo chyba będziemy miały wszystkie prawie identyczną różnicę wieku między dziećmi .
W lipcu bylam u ginekologa zapytac sie czy mozemy sie juz starac po cc. Zrobil mi usg, wyszedł cykl bezowulacyjny czyli ze w tym miesiacu nic z tego. No i w kolejnym sie udalo. Dwie poprzednie ciaze w drugim cyklu staranDziewczynki a ja mam pytanie, jak dlugo sie starałyście sie o dzidzie?czy to byly niespodzianki?
no i tak ciągnęłam tylko przez 2 miesiące. nie wiem jak bym dała radę przez 4 lata uważać kiedy i co pijęEeee okres trwa plus minus tydzień, więc do nałogowca Ci daleko haha..

O 1 ciąże prawie rok (stracona)
O 2 ciąże 2 m-ce po poprzednim poronieniu (biochemiczna)
Obecna ciaaza w 1 cyklu po biochemicznej.
Po poronieniach mega szybko zachodziłam ...
może wyjdę na nałogowca ale jak się staraliśmy to alkohol piłam tylko podczas okresu a po owulacji ani kropelki. kurcze nie wiem jak bym wytrzymała w takim systemie 4 lata
słyszałam że pary które się starają mają problemy a jak odpuszczają to nagle się udaje. natura jest przewrotna