Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jeszcze nic. Przez mdłości niewiele jem, moj hit to suche bulki czy rogaliki maslane [emoji849] ogólnie "bardzo zdrowo"A ja wystarczy że mam brak ruchu - to waga lecii do góry. Strach pomyśleć. Teraz posiłkuję się tylko rowerkiem. Bo chwilowo mam problem z dostępem do basenu.
Mi lek. przy prenatalnym -nie mój cudowny lekarz -a ta paskudna baba powiedziała że przy mojej wadze w I trymestrze wcale nie powinnam tyća potem to max do 10kg !!
A Wam dziewczyny dużo juz przybyło ?
Bo dzisiaj tylko czytam o tych którym lecą kg![]()
Ja też ją dostalam[emoji849] książka porażka, wyrzucilam do makulatury żeby tego inna mama nie czytalaDziękuję za polecenie, nie słyszałam o niej.
Ja w 1 ciąży przeczytałam "Język niemowląt" i to była porażka! Unikajcie tej książki jak ognia.
Dopiero później odkryłam ciekawsze tytuły![]()
Ja mialam świeżo skończone 23 lata jak urodziłam blizniaki!Hej dziewczyny. Ja co prawda też się tutaj mało co udzielam, ale podczytuje regularnie. Mój brak wielkiego udzielania się chyba jest spowodowany tym, że wydaje mi się, że jestem tutaj najmłodsza bo jak urodzę moją kluskę będę miała 21 lat i tak naprawdę dopiero wszystkiego się uczę i staram się ciągle czytać mamę ginekolog czy inne rzeczy które pomogą mi odnaleźć się spokojnie w nowej roliwidziałam, że pisałyście wczoraj o tym jak ta wasza ciąża wyszła. U nas była to zdecydowanie niespodzianka. Niektórzy powiedzą, że za wcześnie, niektórzy, że wiek w porządku, dla mnie na początku była lekka załamka, ale raczej nie z powodu ciąży, ale pod tym względem jak sie odnajde w roli mamy i jak sobie z tym wszystkim poradzę.
Uhh! Ale się teraz rozpisalamale to tak, żebyście poznały też trochę mnie i moja historię ❤
A dlaczego tak uważasz? Dla mnie nie ma nic lepszego jak zwierzęta czy w ciazy czy później jak są dzieciaki. Moje córki uwielbiały nasze koty od początkuKotki są cudowne. Ja swojego miałam aż 16 lat!!!! Wraz tez bym chciała ale mąż uważa ze kotu będzie przykro jak będzie sam w Donu)))) mąż nie miał nigdy stworzenie w domu i nie bardzo wie jak to jest. Z drugiej strony obawiam się że jak jestem w ciąży to tym bardziej nie powinniśmy mieć zwierzątka.
Ja od początku stawiam na Tule ftg. Z chustami nigdy mi nie było po drodze.
Z tym usg to niezle. Ja wczoraj zastanawiałam się jak tu postępują z za szybko skracającą się szyjka jak jej w ogóle nie sprawdzają, nie wspominając o hipotrofii itd:/ zdecydowanie wolałabym prowadzić ciąże w Pl.
Co do bugaboo to raczej te większe typu camelon bo te małe bee czy ant nie podobaja mi się. Za nisko maluszek leży i nawet nie maja gondoli a wkład.
Dziewczynki a ja mam pytanie, jak dlugo sie starałyście sie o dzidzie?czy to byly niespodzianki?