Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam ciąża+. I floPolecacie aplikację, która dobrze wylicza tydzień ciąży? Bo mam 2 apki, każda pokazuje inny tydzień i nie zgadza się to do końca z tym co lekarze mi na wizytach wyliczają -.-
A mi każda pokazuje dobry termin czyli 6.05 i to też lekarz wyliczył. Ale jedna apka pokazuje mi 13+3, a druga 14 t. A będąc na usg mam 12+5.. We wtorek mam wizytę u mojej ginekolog. Ciekawe, który ona określi xdU mnie to samo. Wychodzą mi różne terminy.
Też ją mam i źle mi pokazuje tygodnie mimo, że termin dobrze haha nie czajeZobacz załącznik 1040635Ja mam ta aplikacje Ciąża+ i pokazuje mi równo z terminem który wyliczył mi lekarz.
A mi każda pokazuje dobry termin czyli 6.05 i to też lekarz wyliczył. Ale jedna apka pokazuje mi 13+3, a druga 14 t. A będąc na usg mam 12+5.. We wtorek mam wizytę u mojej ginekolog. Ciekawe, który ona określi xd
U mnie 14+3. Ja już wcześniej pisałam jaka u mnie sytuacja, ale to było dość dawno i mogłaś nie przeczytać. Gdy byłam w 12 tygoniu na usg wyszło, że dziecko ma przepukline pepowinowa i lekarz mnie poinformował, że właściwie jej nie powinno być, bo fizjologicznie wchłania się mniej wiecej do 12 tygodnia i kazał czekać do następnych badań.Bozeee ja wczoraj już nie wytrzymałam i płakałam cały dzien, boje się wogole tego żeby serduszko biło bo już tu przeczytałam ze się dowiedziała dziewczyna na prenatalnych ze nie bije i od razu stres. Jeszcze jak na złość mdłości przeszły jak ręka odjąłw którym tyg jesteś? I na która masz wizytę w środę? Ja mam na 14.40 i U nas dzisiaj 13+0. Buziaki i ściskam mocno.
Jaką polecacie aplikacje na telefon o ciąży?