Ja na nfz prowadzę ciąże, więc usg prenatalne miałam za darmo.
Tez się pochwalę moim wrednym adopciakiemZobacz załącznik 1040668
Oooo jeeej!!!! Jaka kiciunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja na nfz prowadzę ciąże, więc usg prenatalne miałam za darmo.
Tez się pochwalę moim wrednym adopciakiemZobacz załącznik 1040668
Ja kiedyś też rzuciłam i po 2 latach z głupoty zaczęłam znowu palicJa nie jestem zwolenniczka ograniczania. Ja myśle że jak się chce rzucić to jedyny sposób to ciach i koniec. Był okres ze 3 lata nie paliłam. Pamietam przechodziłam obok kościoła jakiegoś i paliłam i w trakcie stwierdziłam ze to moj ostatni i pozostałe wyrzuciłam do kosza. Po 3 latach z głupoty wróciłam ale jak się dowiedziałam o ciąży to znów zrobiłam ciach. Mnie prenatalne z pappa to ok 500 zł wyniesie. Nie poszłam na NFZ. Chociaż mam 35 lat i mi się należy.
Niby zwykły dachowiec, a jednak niezwykły bo szylkretowyOooo jeeej!!!! Jaka kiciunia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Nie wiem jak wygląda ta różnica. Musiałabym poszukać na necie i sprawdzić.A powiedz mi bo jie pamietam skaldy witamin na 1 trymestr rozni się znacznie od składu na 2. Bo w sumie nigdy nie sprawdzałam a faktycznie na każdy trymestr polecają inne.