reklama

Majóweczki 2020

No tutaj jest bardziej kameralnie a ja nie chcę czytac np na fb że za wcześnie się staram o dziecko albo coś bo szkoda mi nerwów na takie zabawy.. Na fb polecam jedynie grupę mamalama.
Nie starasz się wcale za wcześnie. Moja koleżanka ze szkolnej ławki z liceum wyszła za mąż w wakacje zaraz po maturze. Nie była w ciąży. Ponad rok po ślubie urodziła córeczkę. Dzis ma 26 lai 6 i 2 latkę w domu:)

reklama
A powiedzcie mi, pijecie kawę? Czy zrezygnowałeścię?
Ja piję dwie filiżanki kawy z ekspresu z dodatkiem mleka. To moja jedyna i najgorsza używkach. Pytałam jednego lekarza i powiedział mi że bez przesady… Najważniejsze aby nie pić wiadrami. A jakie wy macie opinie na ten temat?

Ja pije kawę ale tylko jedna. Zazwyczaj pije trzy dziennie ale jakoś nie mam ochoty a rano bez kawy to jak mumia jestem. Ja tez nie chce na fb. W pierwszej ciąży mnie od kawy odrzuciło ale lekarz mówił ze śmiało można jedna wypić.

Ooo! Właśnie mam dokładnie tak samo jak Ty. Tydzień temu wyprawialismy synowi urodziny i była teściowa i moi rodzice. I po cichu planowałam wyskoczyć z pozytywnym testem. Ale jak usłyszałam jak moja mama z treściówką, zaczęły jechać na teraźniejsze matki z trójka dzieci..ze teraz po 3,trzeba szybko czwarte zrobić..itp dosłownie wrylo mnie w ziemię, po teściowej bym się spodziewala, ale po mojej mamie..takie coś..
Od razu mąż dostał zakaz odzywania się i w ogóle.
I szczerze mimo 34 l na karku, czuję się jak gówniara w panice jak przekazać im, że będę matką trójki.
Mąż się śmieje, bo my ciągle przed wizytą, więc jest szansa że może być więcej niż jedno.. I co wtedy? Dla swoich rodzicieli będę patolą hahahha..

To jest ogromny Cud! Coś wspaniałego jeżeli ma się pełną rodzinę i zdrowie na to aby mieć kolejne dzieci.
Wspolczuje doświadczenia bo to na pewno nie jest nic miłego.

Ja mam 33 lata i w dalszym ciągu walczę o pierwszą dzidzię.

Nie chce panikować ale cały czas mam jakiś śluz taki dziwny. Mokro strasznie. Mam wrażenie ze mi cieknie po nogach. Latam do toalety ciagle spanikowana. Wiem ze w ciąży śluz jest ale czy aż taki wodnisty jakiś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry