Lilka455
Fanka BB :)
Gratulacje <3Hej dziewczyny wracam, miałam taki stan zawieszenia po tym omdleniu i upadku tyle łez wylałam.. ale byłam dziś na usg i wszystko jest dobrze. Tak mi ulżyło.
I chyba będzie drugi syn![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje <3Hej dziewczyny wracam, miałam taki stan zawieszenia po tym omdleniu i upadku tyle łez wylałam.. ale byłam dziś na usg i wszystko jest dobrze. Tak mi ulżyło.
I chyba będzie drugi syn![]()
Gratulacje :-)Jestem już po wizycie, z Maluszkiem wszystko dobrze, najprawdopodobniej chłopak [emoji3590]
Megaa!! Też bym tak chciala. Mój trwał 23 godziny[emoji849]. Mam nadzieję że ten będzie szybszyNie wiem czy zdazlylabym dojechać bo z modlym o 21 :30 odeszły mi wody A o 22:40 już maly byl na świecie :d A drugie podobno bardzo często szybciej wyskakuje hihi
Z ciekawości ile masz wzrostu?A ja ważę 53 kg i tylko się boję abym po ciąży nie była jeszcze chudsza bo podobno to bardzo szybko spada
Matko. Właśnie zdałam sobie sprawę że w niedzielę zaczynam dwunasty tydzień…równo 12+0, chociaż według usg ciąża jest starsza o jakieś trzy lub cztery dni.
Nie wierzę w to.
Z pewnością!Megaa!! Też bym tak chciala. Mój trwał 23 godziny[emoji849]. Mam nadzieję że ten będzie szybszy
Z ciekawości ile masz wzrostu?
Niecale 6 cm szczęścia!!!Zobacz załącznik 1042091