AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Pytam, bo też mam przeboje z moim młodszym synem i latanie po psychologachPoniżej roku już diagnozuja. Już nie ma teorii, że diagnozuja tylko powyżej trzech lat
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytam, bo też mam przeboje z moim młodszym synem i latanie po psychologachPoniżej roku już diagnozuja. Już nie ma teorii, że diagnozuja tylko powyżej trzech lat
A dostawka boczna???
Ja miałam opcje na sobotę, dzisiaj. Ale zanim się zalogowałam, obmyśliłam,co i jak, wolne godziny zniknęły hahah..Ja wyboru nie miałam. Tylko po 15 były terminy i teraz patrzę, że na 15-45 mam. To będzie długi dzień
Cześć dziewczyny, też chciałabym się przywitać. Mam 34 lata to moja pierwsza ciąża. U mnie termin z OM na 10 maja, dziś widziałam bijące serduszko Z maleństwem niby wszystko ok ale mam dość sporego mięśniaka. Lekarz uspokoił mnie troszkę że znajduje się w takim miejscu że nie będzie kolidował z dzidziusiem. Ale ja i tak się martwię
Ja z Kraśnika, Lubelszczyzna. W którym tyg ciąży macie mdłości? Bo u mnie cisza i brakJezusie jak mnie mdli, czuję się jakbym gabke miala w przelyku