Yonce
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży dość szybko ogłosili, wiem bo urodziła kilka dni przedemnanawet się na majowkach smialysmy ze pewnie wśród nas jest Lewandowska i sie nie przyznaje
![]()
Może teraz tez się gdzieś tu czai [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W pierwszej ciąży dość szybko ogłosili, wiem bo urodziła kilka dni przedemnanawet się na majowkach smialysmy ze pewnie wśród nas jest Lewandowska i sie nie przyznaje
![]()
Wow :-)A my po wizycie wczorajwszystko z małą dobrze, na Skurcze dostałam aspargin 3x1 nospe i mam dużo leżeć żeby się to nie powtarzało, duphaston nadal biorę.
O porodzie lekarz nie chciał jeszcze rozmawiać, już jestem umówiona na polowkowe na 5 grudnia.
Na ten moment mam same sukienki i różowe ubranka bo teoretycznie płeć potwierdzona przez 2 lekarzy ale trochę się obawiam... [emoji85]
Czuję już ruchy od 2-3 dni wyraźne i jestem pewna że to to, lekarz mówi że jest to możliwe więc się cieszę bardzo, chociaż to tylko takie delikatne pukanie.
Jeśli macie jakieś fajne "łupy" dla dziewczynek to pokazujcie, chętnie popatrzęZobacz załącznik 1042265
AA i u nas dziś 15+5 ale wg USG 16+1, jesteśmy z końca kwietnia ale od początku zaglądam tutaj, choć z lękiem.. Teraz jestem coraz bardziej spokojna, aby do połowy![]()
Ciekawe czy będzie nowa płyta z ćwiczeniami dla ciężarnych. Pierwsza była wg mnie okropna.
Kochane, przepraszam, że dopiero piszę. Opóźniła mi się wizyta, a komórka rozładowała w poczekalni i nie miałam się nawet jak odezwać. W skrócie maluch zdrowy!!! Lekarz zadowolony, powiedział, że badanie na 6+. [emoji2]
Dziewczyny, nagadam się z mężem, bo jeszcze nie opadły ekstremalne emocje z dzisiejszego dnia i odezwe się ze szczegółami. [emoji6]
Miesiąc i połówkowe! Aaaa jak ten czas leci!!!A my po wizycie wczorajwszystko z małą dobrze, na Skurcze dostałam aspargin 3x1 nospe i mam dużo leżeć żeby się to nie powtarzało, duphaston nadal biorę.
O porodzie lekarz nie chciał jeszcze rozmawiać, już jestem umówiona na polowkowe na 5 grudnia.
Na ten moment mam same sukienki i różowe ubranka bo teoretycznie płeć potwierdzona przez 2 lekarzy ale trochę się obawiam... [emoji85]
Czuję już ruchy od 2-3 dni wyraźne i jestem pewna że to to, lekarz mówi że jest to możliwe więc się cieszę bardzo, chociaż to tylko takie delikatne pukanie.
Jeśli macie jakieś fajne "łupy" dla dziewczynek to pokazujcie, chętnie popatrzęZobacz załącznik 1042265
AA i u nas dziś 15+5 ale wg USG 16+1, jesteśmy z końca kwietnia ale od początku zaglądam tutaj, choć z lękiem.. Teraz jestem coraz bardziej spokojna, aby do połowy![]()
O teraz widze ze nawet 119,00 zł.Ooo a możesz wstawić jakieś zdj czy link? Szukam właśnie jakiejś kurtki ale takie z wstawką jakby dopinaną widziałm tylko w bonprixie za prawie 300 zł. Na razir sie mieszczę ale pewnie lada chwila trzeba bedzie coś kupić.
Aniu, trzymam kochana za Was kciuki! I wierzę, że skoro zdecydowałaś się na amniopunkcję to tylko potwierdzi, że wszystko jest okey i maluszek urodzi się zdrowy! Podziwiam Cię za odwagę i spokój, musi Ci być tak bardzo trudno a jesteś tak baardzo odważna i silna!Trzymam kciuki. Wyniki są całkiem dobre. Kiedy masz amniopunkcję?
Dopóki Ci wygodnie na brzuchu to możesz spać, bez obaw. Krzywdy dziecku nie zrobisz na takim etapie ciąży leżeniem na brzuchu. [emoji6]Dziewczyny, a śpiecie jeszcze na brzuchu?? Ja tak, bo ciągle mi wygodnie.
Zeszlej nocy śniło mi się, że małam wizytę u lekarza, robił mi usg.. I zaczął krzyczeć, że przez swoje leżenie na brzuchu połamałam ręce maluchowi..
Właśnie położyłam się do łóżka, i oblał mnie zimny pot.. A jeśli faktycznie jest już możliwości, że zrobię krzywdę gościowi w brzuchu??