• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2020

Po co jest wizyta na nfz jeśli nie ma usg...? Nie rozumiem co poza usg może robić co miesiąc

W ciąży nauczyłam się szydełkować z youtube. Śmigam już nieźle

U nas w luxmedzie tak samo. Bada szyjkę, bada na krześle, słucha tętna dziecka, mierzy ciśnienie o wazy.
Na zachodzie w ogóle nie robią prawie usg także to u nas tak nas rozpieszczają tymi zdjęciami :)

reklama
Zazdroszczę Wam wzrostu :D
Ja całe życie najwyższa wśród znajomych :) 177cm. Z waga nigdy nie miałam problemu, chyba że z lekka niedowagą. Mam mega szybką przemianę materii.
Jedna i druga ciąże zaczynałam od 60kg przybieralam 15/16 kg ale wszystko zbieralo się w brzuchu, tyłku i piersiach. Strasznie dobrze się czułam w swoim ciążowym ciele w poprzedniej ciąży :)
Później niestety miałam trochę problemów osobistych i spadlam z waga do 56kg wrry udało się wrócić do normalnego wyglądu. I tak też obecną ciąże zaczęłam z waga 69,5..
Jestem ciekawa ile przybiore :)

Ja mam 175 cm i tez zawsze z wyższych :( ale siostra moja 180 to ma gorzej :p

Ja ciąże teraz zaczęłam z 74 kg :)

Kochane, przepraszam, że dopiero piszę. Opóźniła mi się wizyta, a komórka rozładowała w poczekalni i nie miałam się nawet jak odezwać. W skrócie maluch zdrowy!!! Lekarz zadowolony, powiedział, że badanie na 6+. [emoji2]
Dziewczyny, nagadam się z mężem, bo jeszcze nie opadły ekstremalne emocje z dzisiejszego dnia i odezwe się ze szczegółami. [emoji6]

Super :):)

Super wieści [emoji173]
Kochane, przepraszam, że dopiero piszę. Opóźniła mi się wizyta, a komórka rozładowała w poczekalni i nie miałam się nawet jak odezwać. W skrócie maluch zdrowy!!! Lekarz zadowolony, powiedział, że badanie na 6+. [emoji2]
Dziewczyny, nagadam się z mężem, bo jeszcze nie opadły ekstremalne emocje z dzisiejszego dnia i odezwe się ze szczegółami. [emoji6]

Jesteś drobniutka, mozesz szaleć ze szpilkami :-)

Tez swego czasu biegałam, endorfiny super rzecz. Później się przerzuciłam na pole dance i jeszcze większe endorfiny miałam :D super rzeźbi figurę i wzmacnia. :)

Szpilki to już dawne dzieje teraz zakładam jedynie na jakieś imprezy i to ciężko wytrzymać do końca. A kiedyś to się biegało nawet do pracy w szpilach :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry