reklama

Majóweczki 2020

Ja dziś w lekkiej panice bo zniknęły objawy, brzuch jakiś taki mniej napięty, mdłości brak. Tylko piersi i jajniki kłują. Ale po poprzedniej ciąży, która skończyła się traumatycznie uspokoję się chyba dopiero w maju...

reklama
Dziewczynki, dzisiaj dokładnie piąty tydzień ciąży. Poza delikatnym ciągnięciem podbrzusze nie dzieje się kompletnie nic… Rozumiem że to nie jest żaden powód do stresu? 2 października moje pierwsze usg...

Dziewczynki, dzisiaj dokładnie piąty tydzień ciąży. Poza delikatnym ciągnięciem podbrzusze nie dzieje się kompletnie nic… Rozumiem że to nie jest żaden powód do stresu? 2 października moje pierwsze usg...
Dokładnie. Każda kobieta jest inna. Niektóre moje koleżanki nie miały żadnych objawów przez całą ciążę . Nie ma się co tym sugerować, tylko trzeba się cieszyć. Dolegliwości ciążowe mogą być bardzo uciążliwe. W pierwszej ciąży nie byłam w stanie z łóżka wstać w pierwszych tygodniach. ;)

Absolutnie żaden.
Ja z Synem w ogóle nie miałam mdłości.
Raz mnie zemdliło. Może dwa . Jak myłam zęby a tak to nic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry