Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś w lekkiej panice bo zniknęły objawy, brzuch jakiś taki mniej napięty, mdłości brak. Tylko piersi i jajniki kłują. Ale po poprzedniej ciąży, która skończyła się traumatycznie uspokoję się chyba dopiero w maju...
Hej dziewczyny. Ja zaczynam kolejny dzień z przeziębieniem. Wczoraj coś mnie już łapało...
Dziś mamy z mężem wychodne . Pierwszy raz od roku [emoji39]. Córa zostaje z dziadkami a my idziemy do kina na Legiony.
Dziewczynki, dzisiaj dokładnie piąty tydzień ciąży. Poza delikatnym ciągnięciem podbrzusze nie dzieje się kompletnie nic… Rozumiem że to nie jest żaden powód do stresu? 2 października moje pierwsze usg...
Dokładnie. Każda kobieta jest inna. Niektóre moje koleżanki nie miały żadnych objawów przez całą ciążę . Nie ma się co tym sugerować, tylko trzeba się cieszyć. Dolegliwości ciążowe mogą być bardzo uciążliwe. W pierwszej ciąży nie byłam w stanie z łóżka wstać w pierwszych tygodniach.Dziewczynki, dzisiaj dokładnie piąty tydzień ciąży. Poza delikatnym ciągnięciem podbrzusze nie dzieje się kompletnie nic… Rozumiem że to nie jest żaden powód do stresu? 2 października moje pierwsze usg...
Dziewczynki, dzisiaj dokładnie piąty tydzień ciąży. Poza delikatnym ciągnięciem podbrzusze nie dzieje się kompletnie nic… Rozumiem że to nie jest żaden powód do stresu? 2 października moje pierwsze usg...
Ciesz się. Moje ciążę bezbolesne,bez mdłości itp i zawsze krzywo na mnie patrzą te co mają lub miały mdlosci
Po prostu poprzednie dwie ciąże przebiegały tak samo i obydwie straciłam. Jakoś sama wywnioskowalam ,że ktoś , kto ma mdłości itd to zwyczajnie jemu to się nie przydarzy… Głupie co?