Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ja kiwi również. Wcześniej tego nie zauważyłam ale świetnie działa na zaparcia.Ja jem strasznie dużo pomarańczy i kiwi. Praktycznie nie ma dnia żebym nie zjadła i na szczęście nic się nie dzieje po nich, a nawet zdażyło mi się na wieczór obrać sobie, pokroić i zjeść![]()
Tak, ja kiwi również. Wcześniej tego nie zauważyłam ale świetnie działa na zaparcia.![]()

zafarbowalam dziś włosy. Niestety nigdzie nie znalazłam farb które polecalyscie w najbardziej zbliżonym kolorze do moich i musiałam jakaś inna bez amoniaku kupić i strasznie śmierdziała i myślałam ze oszaleje. Ale na szczęście mam to za sobą a i efekt nienajgorszy![]()
Mam to samo. Jutro jadę na pobranie krwi i już się boję. Teraz mam tak że zanim wyjdę dzieciaki odstawić do szkoły i przedszkola koniecznie muszę coś zjeść, choćby banana.W ogóle dziewczyny muszę się Wam pożalić bo jutro jadę oddać krew i oczywiście na czczo i nie wiem jak ja to przetrwamdzisiaj oficjalnie weszłam w drugi trymestr ale jak mnie zassie z głodu szczególnie rano to nie ma zmiłuj, dopóki nie zjem mam mdłości i słabo mi. Mimo nawet próby zapychania się woda. Jeszcze jak będzie dużo ludzi to już w ogóle będzie po mnie
![]()
W ogóle dziewczyny muszę się Wam pożalić bo jutro jadę oddać krew i oczywiście na czczo i nie wiem jak ja to przetrwamdzisiaj oficjalnie weszłam w drugi trymestr ale jak mnie zassie z głodu szczególnie rano to nie ma zmiłuj, dopóki nie zjem mam mdłości i słabo mi. Mimo nawet próby zapychania się woda. Jeszcze jak będzie dużo ludzi to już w ogóle będzie po mnie
![]()
Mam to samo. Jutro jadę na pobranie krwi i już się boję. Teraz mam tak że zanim wyjdę dzieciaki odstawić do szkoły i przedszkola koniecznie muszę coś zjeść, choćby banana.