marti0621
Fanka BB :)
Ja w poprzedniej ciąży miałam mega ochotę na mandarynki , w tej ? - na nicJutro robię, za bardzo mi się chce [emoji23]Ja wcinam jakbym nigdy nie jadła [emoji23][emoji23] albo sok z nich pije, tak na zmianę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w poprzedniej ciąży miałam mega ochotę na mandarynki , w tej ? - na nicJutro robię, za bardzo mi się chce [emoji23]Ja wcinam jakbym nigdy nie jadła [emoji23][emoji23] albo sok z nich pije, tak na zmianę
Ja za pierwszym razem bio oil i masło z palmersa i nie miałam rozstepow. Teraz kupilam jakis olejek przeciw rozstepa i masło tez przeciw, ale to juz tu w Austrii więc nie wiem czy w Pl saKobitki a używacie jakiś konkretnych balsamów, olejków czy innych specyfików już na swoje cialo? Wiem, że te rozstępy i tak dalej jak mają być to i tak będą, ale ja mimo wszystko postawiłam na mega nazwilzanie ciała. Macie coś do polecenia? Bo ja jak na razie to cała się topie w oliwce najzwyklejszej bambino![]()
Kobitki a używacie jakiś konkretnych balsamów, olejków czy innych specyfików już na swoje cialo? Wiem, że te rozstępy i tak dalej jak mają być to i tak będą, ale ja mimo wszystko postawiłam na mega nazwilzanie ciała. Macie coś do polecenia? Bo ja jak na razie to cała się topie w oliwce najzwyklejszej bambino![]()
ja również bio oil i zero rozstępówJa za pierwszym razem bio oil i masło z palmersa i nie miałam rozstepow. Teraz kupilam jakis olejek przeciw rozstepa i masło tez przeciw, ale to juz tu w Austrii więc nie wiem czy w Pl sa
Ja za pierwszym razem bio oil i masło z palmersa i nie miałam rozstepow. Teraz kupilam jakis olejek przeciw rozstepa i masło tez przeciw, ale to juz tu w Austrii więc nie wiem czy w Pl sa
Ja używam balsam z Garniera, taki bardzo nawilżający. W pierwszej ciąży topilam się w parafinie, a rozstępów miałam tyle, ze głowa boli..
Polecam biooilKobitki a używacie jakiś konkretnych balsamów, olejków czy innych specyfików już na swoje cialo? Wiem, że te rozstępy i tak dalej jak mają być to i tak będą, ale ja mimo wszystko postawiłam na mega nazwilzanie ciała. Macie coś do polecenia? Bo ja jak na razie to cała się topie w oliwce najzwyklejszej bambino![]()
Mniam śledzie...dziś mi się od rana marzyły śledzie:-(Kurczę, jak was czytam o tym głodzie z rana to jestem wdzięczna, bo ja mogę czasem dopiero w południe zjesc, po południu zaczyna mnie ssać tak jak teraz np wcinam śledzie hihi mąż się cieszy no w końcu kolacje robie bo jak mnie mdlilo te 3 miesiące to nawet do jedzenia nie podchodzilam .
Kobitki a używacie jakiś konkretnych balsamów, olejków czy innych specyfików już na swoje cialo? Wiem, że te rozstępy i tak dalej jak mają być to i tak będą, ale ja mimo wszystko postawiłam na mega nazwilzanie ciała. Macie coś do polecenia? Bo ja jak na razie to cała się topie w oliwce najzwyklejszej bambino![]()
Polecam biooil
ja tez tak mam, a daleko masz? wez cos ze soba do jedzenia, rano duzo wody popijajW ogóle dziewczyny muszę się Wam pożalić bo jutro jadę oddać krew i oczywiście na czczo i nie wiem jak ja to przetrwamdzisiaj oficjalnie weszłam w drugi trymestr ale jak mnie zassie z głodu szczególnie rano to nie ma zmiłuj, dopóki nie zjem mam mdłości i słabo mi. Mimo nawet próby zapychania się woda. Jeszcze jak będzie dużo ludzi to już w ogóle będzie po mnie
![]()