Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobra laski ale bądźmy empatyczneJa mam to szczęście, że mój to domator, woli żeby to do nas ktoś przyszedł jestem z nim 10 lat i nigdy beze mnie nie wyszedł z domutwkze mnie to wkurza bo nawet nie mam za co na niego byc zla haha
moj tez w szpitalach slabnie ale byl przy dwoch porodach gdzie pierwszy krew itp trudny i mi.pamagal i nawet w jednym i drugim pepowine przecinal wiec sie nie martwMój bardzo chce być przy porodzie, ale trochę się boję o niego. On nawet na pobraniu krwi mdlejeTakże jeśli Twój nie ma takich problemów to zazdroszczę!
to nie ma znaczenia kiedy idziesz na l4 tylko kiedy urodzisz, wtedy srednia sie liczy z 12 mcyCześć dziewczyny jestem załamana. Ogólnie jestem czynna zawodowo i obiecałam że zostanę do końca roku i nawet myślałam o styczniu...ale atmosfera średnia, wypłata dzisiaj raczej też. W grudniu tamtego roku miałam wypłacona ekstra premie. I się teraz zastanawiam czy jak zostanę do stycznis to ona będzie mi się liczyc? Była to wypłata za listopad wypłacona do 10 grudnia. Czy któraś z Was się orientuje jak to jest liczone. I do kiedy powinnam pracować aby mi się ta wypłata z grudnia 2018 wyliczyła w L 4?
a doczytalam, no jak masz co miesiac i za grudzien wyplacana w styczniu to powinni Ci wyplacic, ale jak to uznaniowa np to jiz od nich zalezySprawdź jak to jest uregulowane w regulaminie pracy. Premia jest uznaniowa, u mnie firmie – budżetówka, zwolnienie z automatu sprawia że premii nie otrzymujesz.
Moim zdaniem jeżeli w styczniu chciałabyś pójść na zwolnienie ale w grudniu pracowałaś to powinnaś otrzymać premie zwłaszcza ,że ta naliczana jest z końcem grudnia.
Tu chodzi, że wali się życie osobiste. Opowiem więcej na priv ale sytuacja nie do naprawienia
Dobra laski ale bądźmy empatyczne![]()
Tu chodzi, że wali się życie osobiste. Opowiem więcej na priv ale sytuacja nie do naprawienia