Luxuorius
Moderatorka
UffffJestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
UffffJestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
Całe szczęście! Oby nigdy więcej takiego stresu!!!!!Jestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
Super. Cieszymy sie razem z wami my wizyte mamy 11.10 i wtedy bd sluchac serduszaka- mam taka nadzieje. Chcialabym zeby tym razem bylo wszystko dobrze ;-)Dziewczyny jestem po wizycie u gin, 8tydz i 6d. Serduszko wali jak szalone 180, jak to lekarz powiedział nasz „misiek haribo” ma całe 19 mm. Ulga na całego, zapowida się ze maj będzie moim ulubionym miesiacem.Pozdrawiam i ściskam![]()
Ja 11.10 :-) ktory to bd tydz u cb?
Jestem po wizycie i z dzidziusiem wszystko bardzo dobrze. Serduszko bije 171. Krwawienie prawdopodobnie spowodowane porannym stosunkiem. Teraz mam zaraz seksu i dostałam duphaston w razie w
Beżowy [emoji4]
Dziewczyny! Polała mi się żywa krew po nogach jadę do ginekologa