Z
zmianak
Gość
Gaviscon w zawiesinie. W poprzedniej ciąży mi w miarę pomagał i ponoc jedyny przebadany pod kątem ciężarnychA wy tez macie zgage? Co polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gaviscon w zawiesinie. W poprzedniej ciąży mi w miarę pomagał i ponoc jedyny przebadany pod kątem ciężarnychA wy tez macie zgage? Co polecacie?
Oj straszna [emoji57] Ciagle mnie pali i chyba to gorsze od mdłości [emoji53] Nie mam na nia pomysłu [emoji25]
Ja mam refluks i cały czas biorę gaviscon - bezpieczny w ciąży
Nie, nadal jasna.Krew jest ciemniejsza taka utleniona?
Ja krwawilam caly dzień na drugi juz plamilam ale utrzymywalo sie tydzien czasu takze glowa do góry. Bedzie dobrze!
No zobacz, żeby po seksie takie coś [emoji33] mam nadzieję, że jutro będzie już czystoCo jakiś czas kontroluje w toalecie i podpaska czerwona za każdym razem, ale nie są to te ilości co wcześniej
Haha z tymi kąpielami też mam podobnie. Jak wyjdę spod prysznica to mi zimno na maxa, a gorącej kąpieli przecież nie można brać.Tak trzęsie. Haha całe ciepło Dzidzia dla siebie zabiera.
Teraz szybciej zamykam okno i śpi A w ciepłej piżamie.
I mam uderzenia gorąca. I się rozbieram i zaraz znowu zimno . Heh
I tak jak lubiłam się kąpać. Długa kąpiel tak teraz jestem wrazliwsza na wodę.
Nie chce mi się . Kąpie się z musu:/
Woda za mokra![]()
Jeśli nie, to nie wiem co zrobię, bo w weekend ten lekarz nie przyjmuje, a nie chcę być położona do szpitala. Ginekolog sam mówił, że oni nic nie zrobią w szpitalu, tylko też będą obserwować. Najgorsze, że czuje też ból macicyNo zobacz, żeby po seksie takie coś [emoji33] mam nadzieję, że jutro będzie już czysto