OdNowa
Fanka BB :)
Ja mam usg na każdej wizycie (prywatnej) 150 złKobietki ile prywatnie placilyscie za USG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam usg na każdej wizycie (prywatnej) 150 złKobietki ile prywatnie placilyscie za USG
Będzie dobrze, na pewnoWedług om na 21 maja
W sumie mam tak zajęte dni teraz, ze myśle, ze względnie szybko zleci, w końcu za mniej niż 48h będę już wiedzieć czy zostaje na razie z Wami czy nie tym razem![]()
ja bylam w 5+5 i tez byl tylko pecherzyk, a w 6+5 juz byl zarodekDziewczyny jestem po usg .
Jest na razie pęcherzyk , ale nie widać nic więcej .
Wg. Wielkości pęcherzyka to 5tc i 4 dni.
Wg miesiączki 6tc równo.
Mam się czym denerwować?
a ktory jestes tydzien?No to niestety nie mi [emoji52]. Sam pęcherzyk i ciałko widać
Ja z lubuskiego jakby ktos był to ekstra!![]()
Ja równieżJa rowniez lubuskie [emoji5]
Mi powiedziało 2, że za niskie - miałam 0,559. 14.10. mam endokrynologa.Wczoraj zaczął się 11 tydz (dziś 10+1). Lekarz mówi ze to prawidłowy 10 tydz od ostatniej @
@Mamcia_86 chyba z Tobą pisałam o tych wynikach z TSH, zapytałam dziś i lekarz powiedział ze wszystko jest w najlepszym porządku, najważniejsze żeby nie przekroczyło 2,5.
Dostałam dziś przesyłkę, kocykjest super, niecałe 50 zł, szybka przesyłka - polecam (z alli)
Zobacz załącznik 1031193
a ktory jestes tydzien?
Proszę o link [emoji3531]Wczoraj zaczął się 11 tydz (dziś 10+1). Lekarz mówi ze to prawidłowy 10 tydz od ostatniej @
@Mamcia_86 chyba z Tobą pisałam o tych wynikach z TSH, zapytałam dziś i lekarz powiedział ze wszystko jest w najlepszym porządku, najważniejsze żeby nie przekroczyło 2,5.
Dostałam dziś przesyłkę, kocykjest super, niecałe 50 zł, szybka przesyłka - polecam (z alli)
Zobacz załącznik 1031193