Luxuorius
Moderatorka
Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otucheIdź jutro na betę i spróbuj choć na moment odsunąć złe myśli. Chociaż wiem, że będzie to ciężkie. Mocno tulę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otucheIdź jutro na betę i spróbuj choć na moment odsunąć złe myśli. Chociaż wiem, że będzie to ciężkie. Mocno tulę
Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otuche
Strasznie mi przykro. A jak długie masz cykle? Są regularne? Może faktycznie owulacja była dużo późniejU mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...
U mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...
Mam cykle 28. Wiem kiedy była owulacjaStrasznie mi przykro. A jak długie masz cykle? Są regularne? Może faktycznie owulacja była dużo później
Pierwsze plamienie było w czwartek. Na brązowo. Potem znowu w niedziele i od niedzieli codziennie, ale nie jest to stałe tylko jest jakiś czas ok a potem trochę coś tam brązowego wyleci i później tylko jak się podcieram. W piątek byłam na EPU i tam pielęgniarka robiła usg i powiedziała ze mogę jeszcze plamić bo jest tam trochę krwi ale i tak się barszo stresuje dlatego jutro chce iść na usg do polskiego ginekologa i porozmawiać z ginekologiem a nie pielęgniarka
To nie otucha, my naprawdę mamy nadzieje ze wszystko będzie okey i tego masz się trzymać póki badania niczego nie potwierdza!Odezwę się na dniach. Dam znać jak beta. Dzięki dziewczyny za otuche
Kto się jeszcze jutro wizytuje?![]()
Ja mam na 12.40
Ja o 20 30Ja. 18:00 [emoji4]