gochagosiaczek
Fanka BB :)
Oo boziu. Bardzo mi przykro. 3maj sie. Tule. Ktory to byl tydzien? [emoji24]Nie mam dobrych informacji.
Ciąża obumarła.
.....
Dzisiaj jeszcze mam wizytę na 18.
I lekarz zadecyduje. Czy szpital od razu. [GROUP=][/GROUP]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo boziu. Bardzo mi przykro. 3maj sie. Tule. Ktory to byl tydzien? [emoji24]Nie mam dobrych informacji.
Ciąża obumarła.
.....
Dzisiaj jeszcze mam wizytę na 18.
I lekarz zadecyduje. Czy szpital od razu. [GROUP=][/GROUP]
Oo boziu. Bardzo mi przykro. 3maj sie. Tule. Ktory to byl tydzien? [emoji24]
Boziu to tak jak u mnie teraz. A moze jeszcze nie wszystko stracone,moze dzis ten inny lekarz cos innego stwierdzi. Oby. A mialas wczesniej serduszko?Teraz mam 10 tc Ale zatrzymała się na 8+4
Boziu to tak jak u mnie teraz. A moze jeszcze nie wszystko stracone,moze dzis ten inny lekarz cos innego stwierdzi. Oby. A mialas wczesniej serduszko?
Mi też w 2 ciążach stanęło w 8 tygodniu. To taki częsty tydzień kiedy to się zdarza. Z synkiem w ciazy w 8 tygodniu jak na bombie siedzialam. Teraz w 7+3 nic, zero zarodka. Czekanie na betę najgorsze. Za kilka minut będę w labTak. Biło.
Dzisiaj miałam badanie na równie dobrym sprzęcie .
Często serce zatrzymuje się na 8 tc - wada.
Tak mi dzisiaj lekarz powiedział
Mi ostatnio mowil to samo,ze najwiecej wad wlasnie w 8tc i koniec. I jeszcze mi powiedzial ciekawostke,ze sluchanie czesto bicia serca na USG moze spowodowac wady serca,dlatego sie nie slucha,a patrzy jak bije,ewentualnie slucha sie tylko przez moment.Tak. Biło.
Dzisiaj miałam badanie na równie dobrym sprzęcie .
Często serce zatrzymuje się na 8 tc - wada.
Tak mi dzisiaj lekarz powiedział
Mi też w 2 ciążach stanęło w 8 tygodniu. To taki częsty tydzień kiedy to się zdarza. Z synkiem w ciazy w 8 tygodniu jak na bombie siedzialam. Teraz w 7+3 nic, zero zarodka. Czekanie na betę najgorsze. Za kilka minut będę w lab
Mialam to samo w poprzedniej ciazy. Ciaza zatrzymala sie na 6t+4 nie bylo serduszka. Zabieg w 11 tyg- nie wszystko sie oczyscilo po tabletkach.W moim przypadku prawdopodobnie nigdy nie zaczęło bić serduszko. Z wyników badania histopatologicznego nic nie wynikło. Poronienie zatrzymane. Organizm sam tak zadecydował.